Navštíveno 2848x

28.01.2014, 14:52 |
Nora Hledám odolný smartphone s androidem. Nejlépe i s HW tlačítkama pro příjem v rukavicích. Někdo nějaké zkušenosti?
Samsung Galaxy X Cover 2 - doporučil jsem ho tátovi na stavbu a super ;o)
[ Link ]

28.01.2014, 21:48 |
bastr za mě lenovo s750 mel sem i předchudce a660 anemužu si vynachvalit
uvažuju o:
[ Link ] to už by mohlo něco vydržet.
CAT jsem si chtěl koupit, ale má to pro mě jednu zásadní nevýhodu a to, že nemá LEDku na svícení, stejný problém je i u většiny mobilů od Lenova. Takže nakonec jsem koupil X Cover 2 a i když je to Samsung, tak musim říct, že funguje výborně. Má to IP67, pogumované tělo, takže neklouže v ruce, HW tlačítka včetně tlačítka fotoaparátu, takže se dá fotit i pod vodou a třeba LEDka je vyřešená geniálně, není třeba žádná aplikace a i při zamknutém telefonu stačí podržet tlačítko a rozsvítí se. Navíc jde nastavit doba svícení, to se jim fakt povedlo.
mám CAT a super telefon,ale ta ledka je problém!a sklo taky moc nevydrželo mam ho už dost poškrábané!ale jinak pěkný na svou velikost lehký!
Zdarec, má někdo zkušenost s tímto founem?
[ Link ]
Co takhle nejaky iPhone a kryt LoveMei
[ Link ] Sehnal jsem ho otci a zatim si ho nemuze vynachvalit, do bagru, do garaze, na stavbu a furt neco dela...
Kdyz jsem to montoval, vypada to opravdu bytelne.

01.04.2014, 12:37 |
EFCA Knightey: kde se to dá tady koupit na iP 4S? Nemůžu to na netu najít.
EFCA: da, na nej jsem tu kupoval prave :) Je to stejne jako na iPhone 4 :)
Nevim kde v CR, objednaval jsem to primo od tamana :)

01.04.2014, 14:34 |
EFCA takže přímo z toho odkazu, cos sem dal?
EFCA: ee tam je to nejaky drahy a to snad ani neni ofiko stranka vyrobce... ale koukam ze na ebay je to uz kolem 400,- Kc :)
...jak je to s výdrží? Jasně, že když si s ním budu hrát, tak každý den asi nabíjet...ale jde mi o to, pokud ho budu používat jen na volání, zprávy a občasné vyučití app, tak abych ho nemusel mít taky každou noc v nabíječce...jenom jestli je nějaký smart na tom podstatně líp