Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > BMW e21 - tipy, rady, zkušenosti...

o Navštíveno 3773x o
o 26.01.2014, 02:38 | Antonio
Zdravím pánové,

delší dobu hledám nějakého slušného žraloka, jde mi hlavně o model E21. Dlouho jsem nemohl najít nic, co by mě zaujalo, teda až do nedávna.
Našel jsem chlapíka, který chce prodat 2ks E21 323.
Jeden z nich je na papírech, je to 2.3, v minulosti vyvařená a a nově nalakovana. Barva auta se mi teda moc nelibi,ale jeste víc se mi nelíbí zpracování a "tuningova" uprava.
Věci jako zakitovane místa pro znak, zakitovane díry na lišty, atd. Jde vidět, že to není ani moc dobře udělané, protoze např. v místech,kde má být znak, je kit popraskaný atd. Nicméně auto je kompletní, údajně plně pojízdné (když jsem se na něj byl dívat, točil, ale nechytil, majitel říkal, že ho ale zprovozní), ale nechytlo. Auto už 3roky stojí ve stodole zaházené bordelem, proto nebyla možnost jej pořádně prohlídnout, viděl jsem jen trochu předek nahlídnul jsem pod kapotu, levý bok a a zadek.
Druhé auto je v původním stavu, motor taky 2.3, ten pojízný není, údajne jen nastartuje a ihned chcípne. kastle zvenku vypada slusně, nějaké díry, které laik neví kde hledat se určitě najdou. lak mizerný,ale všechny lišty, narazniky atd v pořádku, chromy super. interier taky celkem v pohodě.
Pak jsou v ceně nějaké díly. údajně má celý Recaro intros z e21, neviděl jsem ho, tak nevím jestli je to opravdu origo komplet recaro, ani v jakém stavu. jsou nějaké nápravy, plechařina, výfuk a ještě nějaké drobnosti z další rozebrané e21. Díly má majitel někde na půdě, tak jsem je taky neviděl.
Zajímalo by mě, jako to vše může mít cenu. Je mi jasné, že z takového strohého popisu se to určit nedá, ale stačilo by jen řádově. Jde mi o to, že 2 auta s hromadou dílu mi celkem na nic není. nemám ani místo na to abych dva někde parkoval. chtěl bych porovnat stav obou aut a rozhodnout, do které kastle bych naházel funkční motor a ostatní dobré věci a zbytek rozprodal. Prostě udělat ze dvou a půl aut jedno slušné, resp. slušný základ na renovačku.

Majitel za vše chce 80tis. Nevím jak moc dobrá nebo špatná cena to je, popř za jaké peníze se dají rozprodat díly. Díval jsem se na ceny 323 v DE a tam to začínalo na 3tis eček,, jak moc reálné ty ceny jsou nevím, proto bych potřeboval radu někoho, kdo se v této problematice pohybuje.

Budu moc vděčný za jakékoliv názory.

Díky :-)

foto k příspěvku  od Antonio

o 26.01.2014, 10:29 | fredh
já bych to vzal. Ze dvou poskládáš jedno a díly co zbydou můžeš pak prodat. Tohle auto už myslím na ceně jen poroste. Ale záleží na tom, jak to ve skutečnosti vypadá.
o 26.01.2014, 15:19 | BMW_318iS | Upraveno: 2014-01-26 15:21:13
Já měl žraloků celkem 5 v minulosti. Az jsem poskládal jedno ho hodně slušného stavu tak mi ho ukradli. Nedávno po asi 8mi letech sem ho našel ale v tak špatným stavu že jsem to ani radši neohlásil.

Podívej hodně záleží na tom jak to vypadá. Pořád můžeš když budeš dlouho hledat koupit rozumný základ a na tom pak stavět. Jestli je to, co popisujes dobra cena nebo ne ti asi nikdo neřekne objektivně protože by bylo potřeba to vidět v reálu.

Nemáš aspoň nějaký fotky?
o 26.01.2014, 17:40 | deywis
kolega v práci má na prodej myslím právě E21, dotáhl si to před 5 roky z holandska a od té doby to má zavřený ve stodole. je to 1.6 a má to najeto cca 30 000km. fotky ani žádný bližší info zatím neznám, ale kdyby to někoho zajímalo, můžu zjistit.
o 26.01.2014, 20:41 | Kesam
Fufu v krumlově má něco takového.
o 26.01.2014, 20:53 | Antonio
deywis : Zjisti pls. díky

BMW_318iS : Foto nemam. ta druha kara(bez tp) vypada celkem slusne, hlavne nedojebana tuningem, jak ta prvni. 323 by to melo byt origo, i v tp. Jedno auto by z toho snad slo udelat, ale novemu laku se to urcite nevyhne. uz jen proto, ze toho co po laku je bych chtel dat do puvodniho stavu, navic ta cervena metla se mi na tom nelibi, a druhy ma lak za ty roky uz v prdeli, navic bude potreba urcite vyvarovat. Jde mi o to, jestli se daji prodat, popr. za kolik. např světla, narazniky, intros. Jestli se to druhe auto da prodat na dily? vubec nevim v jakych cenach se to pohybuje. Jelikoz to majitel chce prodat vse, tak bych chtel co nejdriv snizit investici, kterou me to stalo abych se mohl pustit do renovacky.
o 12.08.2014, 02:01 | johnytrava
jestli nekdo nahodou ma recaro do e21 origo, nabidnete
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3369 sekund.