Navštíveno 1197x

21.01.2014, 14:14 |
zach Mám Samsung Galaxy Note 10.1 (koupen cca před 13 měsíci,takže model s nižším rozlišením).
Mám problém s paměťovou kartou - koupil jsem k tomu 32Gb kartu ADATA microSDHC a tablet mi ji nechce přijmout - prostě je vůbec nezobrazí ani v tabletu ani v pc.
Nevíte někdo čím to může být?
Díky za rady :)
to je divny asi karta v ... zkus ji naformatovat ve fat32
tak jestli ti ji nezobrazí ani v pc, tak bude problém spíš u karty ne?

21.01.2014, 14:30 |
zach myslím jako že mi ji nezobrazí v pc když ji mám danou v tabletu a ten mám připojen kabelem k pc.

21.01.2014, 14:33 |
AR zach: tak jestli je to u tabletu jako u mt tak si to po připojení musíš ale povolit, jinak ti ji zařízení nedovolí používat v připojeném kompu. Normálně tu kartu vytáhni a zkus ji naformátovat v kompu přímo ne přes tablet.

21.01.2014, 14:39 |
zach a jak si ji mám povolit? Nikde jsem nic takového nenašel?
Jinak ta karta je úplně nová,takže tam není co formátovat, nicméně až budu doma a najdu redukci,tak to můžu zkusit.
no me ted pro změu dneska přišla taky karta ADATA, po zkušenosti v jiném toiku tady sem vzal toto. A rychlost karty clas 10 mi to po strčení do kompu ukazuje necelých 5mb/s. To je taky asi divné, tak bud opět fake, nebo já nevím.
Já tuším,že tenhle tablet nějaké karty neumí,sám jedu na scan disk 32gb a bez problémů.Pokusím se najít link na CZ forum,kde se to řešilo.