Navštíveno 1390x

Zeptám se, lítá někdo doma?
Dá se přes to reálně něco natrènovat alespoň trochu?
Zkoušel jsem to a líbí se mi to.
Akorát nikde nemůžu najít na webu ovladač - simtransmitter mode 2 (plyn a brzda na levé straně).
Kdyby někdo věděl o nějakým shopu, kde zítra koupit (morava), budu vděčnej. Nijde není skladem, jen mode 1.
Popř.odkoupím, kdyby se někomu válel doma!

01.01.2014, 16:32 |
Tomak Mám doma a lítám poměrně dost. Na naučení určitě jeden z nej simulátorů. S ovladačem ti nepomůžu..
V pohode,uz jsem neco sehnal.
Tak to taky zkusim na nauceni
Phoenix je opravdu nejlepsi rc simulator a hodne to pomuze. Ja trenoval pres zimu a na jare to zkusil venku a uplne v pohode.
Mam take SimTransmitter a je potreba nainstalovat PPJOY, ktery vytvori virtualni joystick, ktery uz Phoenix vidi. Tento virtualni joystick se namapuje na SimTransmitter a muzes vesele letat.
Kamos mi to nejak nainstaloval a je to good!
Co na zacatek?
[ Link ] Prý nevýhoda umístění vrtule pro začátečníka
Nebo
[ Link ] At nezakladám nové téma:-)
Já lítám s vrtulí vepředu (menší neposeda 0.75m a motorový větroň 2m) a neměl jsem problém. Ten větroň je takový pohodový, pokud máš dostatečnou výšku je na vše poměrně dost času a pro začátečníka to bude v pohodě. Na blbnutí už to chce něco menšího se silnějším motorem. Létání na simu opravdu hodně pomáhá.
Jinak modely nakupuju na hobbyking.com .

02.01.2014, 13:33 |
Tomak Kup si EASYGLIDERa se stříďákem a budeš spokojený i do budoucna, zvládne i lehčí akrobacii.
[ Link ] Platí, čím větší rozpětí, tím stabilnější éro.