Navštíveno 1634x

Ahoj,
mam moznost koupit jeden tel za slusny penize ( 120000). Telefon byl kupovan v UK cca pred 14 dny, tudiz nejspis zaruka k nicemu, ale tel je podle prodavajiciho pojisteni proti zniceni. Telefon bych prebiral osobne, ale nejak mam obavy kvuli te pojistce. Jestli vubec potom bude platna. Mate s tim nejake zkusenosti? Ptal jsem se ho jestli mi je k necemu ta pojistka z UK a jestli je prenosna na druheho majitele.
Tady jeho odpoved:
"Ano pletete mam přímo webový stránky na kterých je kontaktujete stim máte problém oni vám řeknou kam to máte odeslat a do týdne max vám přijde nový přístroj to už je vyzkoušeno. ... a majitel je jedno kdo je je zajímá přístroj tedy cela krabička a papír smlouva o Te pojistce."
Na co si dat pripadne pozor pri prevzeti? Nechci kupovat takhle drahej telefon bez zaruky a bez pojisteni.
Napiš co to je za tel... Evropská distribuce by snad měla znamenat záruku v autorizovaných servisech po Evropě. Nebo se pletu?
No telefon za 120k je celkem drahy, aspon na ceske podminky.
A nejsou to typci z ropnych plosin, co to zkousi v malém pres mobily? :D
Mr.Brain: je to Note3. Jeste mu napisu jestli ma doklad o koupi, nebo alespon zarucni list z UK
A s tou mezinarodni zarukou netusim. Zkusim napsat na podporu Samsung.
Jde o to, ze bych pro nej jel do Prahy, tudiz pulka dne zabityho a 500 za PHM.
Na druhou stranu je to pro me zajimave, protoze jsme se domluvili, ze bych ho vymenil za svuj Note2 a doplatil 4000.
LordPeytl: preklep :)
Tak moment, typek prodava note3 s tim, ze ho vymeni za tvuj note2 a zbytek penez ti doplati? Jsi ok? Tak si dej pozor, aby to naaahodou nebyla cinska napodobenina nebo nejaky jiny podobny ojeb.
LP: Ne, M.a.R.i dá Note2+4tis. a dostane za to Note3 ;)
walish: jo sorry, presne tak sem to myslel :D
Pisu z Ipadu, tak sorry za preklepy.
LordPeytl: Nevim jestli ta otazka: Jsi OK? Me mela urazit.
Ale mam Note2 s kompletnim prislusenstvim, CZ distribuce, 1 rok zaruka spousta veci navic ( pouzdra, origo folie, drzak do auta atd atd). Navic je v absolutne TOP stavu, Myslí, ze bych za nej 9000kc dostal, takze mi neprijde 4000Kc doplatek za Note 3 jako neco podezreleho. Nekdy se Note 3 otoci za 12-13k, ale jsou okamzite fuc.
Navic bych vyresil prodej a koupi najednou.
Mr.Brain:
Diky.
Musim zjistit IMEI a napsat Samsungu,pak vysondovat kdo je poskytovatel pojisteni telefonu a kontaktovat primo jeho. Jeste prostudovst jak vypada Fake.
Ve finale, kdyz si vemu to srani około, tak se na to asi vykaslu :).
Asi to bude rozumnější a zkusil bych pořešit tu variantu 12-13k CZ distribuce.
M.a.R.i: Jojo, ted se zamysli, proc by nekdo z uk chtel vymenit svuj novy note3 za tvuj stary note2 a jeste chtet 4ku poslat? To mi je proste podezrele uz z principu. Kdybych to mel resit, tak to resim jenom osobne s tim, ze tu note3 poradne prozkoumam, jestli to neni fejk a jesti maka jak ma...

22.12.2013, 06:34 |
M.a.R.i | Upraveno: 2013-12-22 06:36:05
Ty voe, tak se nauc cist. Pusu,ze bych to resil osobne. A npisu,ze bych se s borcem sesel v Praze. Nikde jsem neopsal,ze je to anglican. A nechapu to z tveho souveti, ale 4000Kc bych doplacel ja.
Neboj, nejsem idiot.
LP: ctes vubec tu diskuzi co tu je? bud ne nebo si fakt natvrdlej :-)
Jak pises, je to vic srani a riziko, nez muzes ziskat. Po Vanocich treba bude vetsi vyber.
Omlouvam se hoši, jsem dement a blbe sem to precetl.