Navštíveno 1244x

Dodělal jsem si PC, zajímá mě jedna technická vec. Cca 2m od Tv mám nově předělanou něco, jako šatnu, špižírnu, říkal jsem si, že bych PC mohl přesunout tam a v obyváku mít jsen klv+myš pod stolem.
Jde mě o to, že šatna má cca nyní 13-14°C, v létě to může být 18°C (to už bych neřešil).
Může se při této teplotě vyskytnout něco, jako rosný bod ?
grafiku jsou dvě u sebe, hřejou takže tam problém nebude to stejný CPU, ale co deska, nebude jí to vadit ?
A to tam máš takovou vlhkost?
13 stupnu bych neresil, to je v pohode, to je normalni pracovni teplota. Bejt to pod nulou tak bych resil, ale tekhle myslim ze se nemas ceho obavat, naopak, lip se to bude chladit.

18.12.2013, 22:30 |
Arnie_one | Upraveno: 2013-12-18 22:33:39
mr.brain: ne je tam sucho (novostavba) jen ta teplota se mě zdá prostě nízká.
oranger: tak moc normální teplota to dle mě není, ale třeba i ostatní budou mít stejný názor jako ty.
Taky bych se toho nebal. On ten pocitac samotnej to tam trochu zvladne ohrat...
zadnej problem, dej to tam, jen pocitej s tim ze to pc ti tu mistnost trosku ohreje, a to tak ze o dost jestli je to normalni sestava s i5/i7 nebo nedej boze nejakym topnym telesem od AMD a pokud to pobezi nonstop tak to budes mit misto topeni ;-)
CPU je AMD 4 jadro, ale pouze 65W, takže žádnej vyvrhel to není :) zvýšená teplota mě tam nevadí, díky zítra stěhuju.
Dej to tam. Žádnej problém. Naopak lepší se to bude chladit :)

19.12.2013, 08:33 |
AR Jo dej to tam, kompl bude rád. Když tak ti to t#2 ještě podrobně vysvětlí.