Navštíveno 1626x

A jeeee tady někdo už asi zapomněl, že v Evropě je to už nějaký ten pátek přejmenována sra*ka Daewoo... Myslim, že není po čem truchlit :-)

14.12.2013, 17:49 |
Sau Tuner : Ne ze by temer cela nabidka "naseho" Chevroletu nebyla zaroven na prodejnach v USA ;)
Atˇ si jdou a matise si vemou sebou,jako by se tu už neprodávalo dost sráčů , a já se tak těšil že s chevroletem přijdou do evropy impaly, camara , corvetty a pořádný suv a pickupy , třeba silverada ......... to sem byl ale pošetilej :-(
Kdybys věděl kolik automobilky musí platit za 1 g CO2 nad limit stanovený EU... - první věc je spotřeba paliva (věsměs tedy benzinu), druhá je pak cena navýšená ještě o poplatek za nadlimitní produkci.
Ke to velká škoda, hodně investic proběhlo do obchodních zastoupeni a nic z toho, naopak zákaznici budou nasrani

14.12.2013, 23:26 |
Kamil dle mě velká škoda :(

15.12.2013, 14:15 |
Komba Co pořád máte na to že jsou to sráče.Matiz ještě možná,ale Spark a Aveo už mnohem lepší,poruchovost minimální a Cruze,Orlando apod. jsou osazený podvozkama Opel,takže všechno super svezení.Na opravy naprosto spokojenost a jízdní vlastnosti spíše do města u těch slabších.Za mě je to celkem škoda,že se ruší dovoz.