Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > F1 je už fakt jedna velká parodie

o Navštíveno 1739x o
o 12.12.2013, 11:00 | Kamil
Přiznám se, že na F1 nekoukám už víc než deset let, protože mi to přišlo oproti adrenalinu a podívanej v 80tých a 90tých letech neskutečná nuda. Každopádně ta komedie/tragédie co z toho dělají teď (stále se měnící a stále absurdnější pravidla) se fakt už nedá brát vážně...

[ Link ]

o 12.12.2013, 11:10 | zipp
No, zrovna marketingový oddělení Lotusu by člověk měl brát trochu s nadsázkou, od začátku ho mají stavěný "vtipně"
o 12.12.2013, 11:10 | zipp
Co mi ale přijde fakt k smíchu, tak to jsou dvojnásobný body za poslední závod v Abu Dhabi příští rok
o 12.12.2013, 11:22 | Crimson
Na druhou stranu je to koukatelný a konečně se závodí
o 12.12.2013, 11:27 | Tuner#2 | Upraveno: 2013-12-12 11:28:00
Kamile je to tragédie a jsem rád, že jsem svůj život naplnil raději něčím jiným než koukáním na tu současnou tragédii jak sportovní, emotivní, tak i technickou...

Zrovna teď jsem si ucelil sbírku M1:43 F1 pro mě nejvýznamnějších monopostů/jezdců a když srovnám tu nádheru 312Tčka a nebo novějších širokých formulí typu MP4/5 s tou současnou obludnou úzkokolejkou tak se mě chce brečet. Bohužel tenhle trend je ve všem a nebo že by to bylo tím, že stárneme a tyhle nové navoněné pozlátka alespoň mě nic neříkají?
o 12.12.2013, 12:13 | Kamil
Honzo když jsem byl malej, tak jsem to s tátou fakt fest žral, ale ten současnej paskvil mi fakt už vůbec nic neříká. Možná už jsme fakt staří :-D
o 12.12.2013, 13:24 | Mr.Scully
Mě teda ježdění dokolečka do zblbnutí nebralo nikdy (a týká se to nejen F1, ale i různého bruslení, cyklistiky atd.), nicméně občas si o tom čtu a to zdvojnásobení bodů za poslední zápas taky nechápu. Resp. pokud to chápu správně, tak je to reakce na situaci, že jeden z jezdců má již několik závodů před cílem dostatečný náskok - takže tohle má jako toho vedoucího jezdce potrestat a motivovat slabší soupeře, aby se jim zvýšily šance? Kravina na entou.
o 12.12.2013, 13:46 | Tuner#2
JJ asi jo :)) Pro mě to ryzí umění a ježdění skončilo v sezóně 92" kdy do aut začali tahat elektroniku počínaje aktivním podvozkem a skončilo bohužel v přímém přenosu v 94, když odešel pro mě největší velikán F1...
o 12.12.2013, 15:38 | mrazik
No vidite a jsou tady taci, ktere to stale bavi a bavilo me to, i kdyz Schumacher vyhraval s naprostou jistotou. Vrcholem sezony je pro me 24h Le Mans, kdy se snazim divat cely zavod, kde take jezdi stale dokola.
Kazda doba ma sve hrdiny, pro nekoho to konci Senou, pro jineho zacne Vettelem. Ja jsem rad, ze jsem zazil Schumachera od jeho pocatku. Elektronika ma velky vliv, ale stale je tu podstatna role ridice - Lauda by mohl vypravet, kdyz kritizoval elektroniku a pak nebyl schopny odjet ani kolo.
o 14.12.2013, 20:03 | Tuner#2
Jedno tématické video z vývoje F1 :)

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3216 sekund.