Navštíveno 1738x

26.11.2013, 12:55 |
Bingi Předpokládám, že se tady najde někdo kdo řeší přechod na next gen konzole. Normálně bych vez rozmýšlení šel automaticky do PS4, ale co se dočítám, tak mě dost štvou nějaké věci. Akorát nevím jestli u Xbox one bych si pomohl. Neřeším teď hry, ty tak nějak hádám že budou srovnatelné.
PS3 totiž víc než na hry používám jako blu ray přehravač a streamuju si do něj mkvčka. Co jsem četl, tak PS4 nebude aspon prozatím vůbec podporavat streamovaní, ani externí disk se nebude dát připojit. Navíc udájně bude mít audio výstup pouze digitální, což by mě dost nepotěšilo.
Nevíte náhodou jak je na tom Xbox one? Nebo kdo se pro co rozhodujete, nějaké pro a proti? Každa informace dobrá
jakou koupit konzoli se rozhodnu podle her na ni dostupnych
přecházím z ps3 a xbox na ps4...
Až bude GT7, tak PS4. Teď je pro mě a těch pár petrolheadů kolem mě důležitý GT6 na PS3 6. prosince ;-)

27.11.2013, 15:01 |
relax Za mě PS4, bohužel racionální důvod nemam, po ps1 a ps3 jsem tak nějak automaticky objednal i ps4 :), aspoň pak můžu dát reference.
Gran Turismo, God Of War, Killzone a další exkluzivky, to může být důvod. Nevíte, jak je na tom tentokrát PS4 s přehráváním .mkv, titulků a dalších podobných pro Sony Music / Movies nežádoucích věcí?
red baron:
no, to mi pak dej vedet jestli to vypada ve skutecnosti stejne super tragicky jako na videich a jestli to ma porad tak dementni zvukovy efekty. Ono to slo odpustit u PS1, 2, dokonce i GT4ky, petka byla ale mimo a sestka, ...je rok 2013, vysavac si muzu pustit i bez playstationu. Lepsi zvuk ma kazdy druhy need for speed omg.
Všechny NFS od roku 2003 mají lepší zvuk, o tom se nehádám, GT je na tohle bzíkání tragédie. Ale autentickou Le Mans, Nordschleife nebo Bathurst si tam nesjedu :-)
No, jen nevim jestli si mam kvuli tomu kupovat dalsi dil kdyz to bylo v predchozich dilech taky ... graficky tam rozdil pomalu neni (naopak mi prijde ze ta sestka je horsi nez petka, zadny efekty atd, placata hra, hlavne okruhy) a tech par aut navic to uz nezachrani. Vzdycky jsem se GT zastaval, ale tohle mi uz prijde vykradani znacky stejne jako kazdorocni fifa, nhl, ktery krom novych statistik a trosku upravene grafiky nabizeji hovno. Takze ne, sestku ne. Pockam na GT pro ps4. Tak nebo tak, Xbox ma zatim lepsi hry, hlavne ten killer instinct, do toho jsem nasypal strasnejch penez ve videoherne nekdy pred dvaceti lety, pro znalce bojovek obrovskej magnet, nesnasim microsoft.

27.11.2013, 16:21 |
relax Proffesor_W: u ty fify si dovolim nesouhlasit, meli eru, kdy to bylo jak rikas, ale herni rozdil napriklad mezi 12 a 13 je znatelnej. To jen tak OT.
V pátek mám PS4 doma. Docela se těším,PS3 jsem prodal a mám docela absťák za ty tři měsíce.
Professor_W: GT6 má novej systém online závodů, nová umělá demence, z aut třeba Huayra, veteráni od BMW, Lamba a Ferrari, Audi Quattro S1 včetně nabušené verze Pikes Peak, šest nových okruhů (Ascari, Bathurst !!!, Brands Hatch, Silverstone, Willow Springs, Matterhorn), grafika je poladěná co se týče celkové tonality a dynamickýho rozsahu blíž k přirozenosti, upravený fungování reflektorů v noci což byl problém, počasí je počítaný real namísto bitmap včetně hvězd na noční obloze, nárůst rozlišení z přepočtenýho 1280x1080 na přepočtený 1440x1080 a hlavně nová fyzika vyvíjená s KW Suspensions a Yokohamou, prostě těch změn je fakt dost.
Samozřejmě pro někoho, kdo má rád hlavně mlátičky alá Mortal Kombat, tak to hru nijak zásadně nemění, to je jako říct zarytýmu vinařovi že je na světě novej kroužkovanej ležák, řekne jen "hm..." Pro nás, kteří do rána pilujeme časy o setinky na volantu a špičkujeme se u toho, je to jednoznačně radostná událost.
Taky bych rád, aby Kazunori vyhodil všechny svoje inženýry přes zvuky a najmul schopnější lidi, aby dobře neznělo jen pár aut, ale všechny a taky bych rád už kupoval radši PS4 a o pořádnej kus lepší GT na ní, ale plány Sony / Polyphony Digital jsou jiný, vyždímat ještě ze starý PS3 na poslední chvíli maximum vydáváním AAčkovejch titulů, tak jdu půl roku po prodeji znovu koupit PS3 jako vůl ;-)
Sorry za tu litanii...
z toho co jsem videl na videich mi ta grafika prijde horsi nez u GT5, efekty tam nebyly zadny, pocasi nevim, nevidel jsem, obloha o nicem, radsi pekna bitmapa nez modra placka. Fyzika je sice pekna vec (poznas to? to se uvdi...) rozliseni moc nepoznas, ty okruhy a par aut mi za to uz nestoji proste. Tohle bude prvni dil kterej proste preskocim, uz petku jsem prestal hrat uprostred protoze to byla proste nuda. Pockam na na PS4 a ocekavam ze konecne udelaji poradnej upgrade. Chci proste neco vic, super by byly treba poradny dragstrip zavody, nebo vic poladeny tuning, moznost volby profilu a sirky gumy (kterej ma imho dost zasadni vliv na fyziku). Nebo treba implementace nejakych zavodnich serii ,treba btcc, wtcc, jrc, D1, atd. Poradny model poskozeni nebo minimalne, jak rikas, konecne poradny zvuk. To co popisujes nepotrebuje novou hru, staci jeden nebo dva balicky na stahnuti.
Fyziku jednak poznám a za druhý je z toho prakticky nejdůležitější. Ona teda jak má funguje jen na volantu, na dualshocku fakt ne, tam je podstatně zjednodušená. Původní verze GT5 měla fyziku jako prkno a auta byly jako na ledu bez varování. Každej patch, kterej upravoval fyziku, byl fakt cítit a teď speciálně zapracovali na propružení, přesunech váhy a chování na limitu trakce, jsem na to zvědav ;-) Jinak je novej celej systém hry, zrychlený načítání, změna auta na už načteným okruhu bez skákání zpátky do základního menu apod. To byly fakt idiokracie v GT5 tohle...