Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > převod zvuku

o Navštíveno 1253x o
o 17.11.2013, 14:34 | obelixof
Zdravím, potřebuji poradit. Kamarád si koupil novou TV od LG a myslel si, že ji propojí s reprama co má v obýváku, jenže nastal problém, zesilovač nemá optický vstup a TV zase nemá jiný výstup než optiku... Dá se to nějak levně vyřešit? Samozřejmě jsem našel nějaké převodníky, ale buď jsou drahé nebo jejich kvalita je dosti pochybná. Napadlo mě jestli by nestačil HIGH/LOW adaptár např. [ Link ] , jestli by stačilo z optiky napíchnout na něj a pak RCAčkama k zesu? Bude to tak fungovat?

o 17.11.2013, 14:50 | DaveF
sluchátkový výstup to nemá ? já to tak doma provozuju a hraje to pokud nevytáhnu volume na max celkem dobře
o 17.11.2013, 14:52 | DaveF
ten adaptér se připojuje na repro výstupy, to nemá s optikou nic společného
o 17.11.2013, 14:57 | obelixof
No, právě to jsem zapomněl napsat, koukali jsme na to jak volové, telku jsme oběhli snad 1000x, ale ono to právě nemá ani sluchátkový výstup... :D Jinak by to bylo jednoduché... A s tím adaptérem jsem si to myslel, ale co kdyby náhodou :)
o 17.11.2013, 15:17 | DaveF
a scart to taky nemá ?
o 17.11.2013, 15:20 | obelixof
Jo, scart to má a asi se to nějak vyřeší přes něj, ale není to zrovna ideální řešení...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.3566 sekund.