Navštíveno 2494x

chci se zeptat jestli někdo nemá zájem o účet genius gratis od GE money bank? kde je vše zdarma? pouze se platí výběr z cizího bankomatu 40 kč.
mám kod tak kdyby někdo chtěl mohu zaslat.
Vyber v cizim bankomatu 40,-Kč? Ty vado, to je docela hardcore :o)
Přátelé, není třeba žádnáý kód.
stačí tam zajít, říct, že od nich chcete odejít a co k tomu potřebujete. Pak se Vás slečna zeptá proč chcete odejít, tak jí slušně řeknete, že kvůli poplatků a ejhle, máte účet gratis. Je to takhle už od Ledna 2013, akorát to není veřejná nabídka a daj Vám to jenom, když chcete jít pryč. Sám jsem to před 14 dny absolvoval stím, že chci jinam a že potřebuju vytisknout nějakou smlouvu, kterou jsem doma nemohl najít a dopadlo to tak, že mi daly taky vše zdarma. Potom tam šli ještě další 2 kolegové, kterým jsem to řekl.
Přesně tak v pátek jsem zašel na pobočku že končím kvůli poplatkům a ejhle najednou jsem dostal účet zdarma. Jmenuje se Solo myslím.
tak hoši děkuji, zkusím to také...

14.11.2013, 18:52 |
DITR existuje i neco takovehodle kdyz bych si chtel zaridit ucet pro firmu???
GE Genisu gratis - jako nový klient jen tak nedostaneš - nebo dostaneš, ale musíš doporučit další známe.
Pak je zde Genius Solo - který je celý jako Gratis, akorát musíš mít měsíční obrat na účtu min 7tis Kč.
:) takže asi tak

15.11.2013, 22:09 |
DITR genius gratis uz mam zajima me neco takovehodle protoze potrebuju ucet pro zivnost a nechci platit poplatky