Navštíveno 1510x

09.11.2013, 00:09 |
Mila Ahoj lidi,
určitě se to tu už řešilo, ale třeba má někdo nějaké aktuální poznatky :-)
Stěhujeme se a mne napadlo, že k velký sedačce by se mi hodil hezký stoleček :-)... aneb z bloku motoru...
Nedělá to někdo z vás, nebo nemáte na někoho referenci ? Co takový stoleček cca stojí ? (jeden jsem našel na bazoši, ale to není uplně ono... Hodil by se mi buďto chromový, nebo bílý/bezbarvý...
díky za každou reakci !
Mila
Dudu_481 tady nabízel luxusní leštěný, ale už je to nějaký pátek...

09.11.2013, 00:23 |
Mila jj, to jsem našel taky, díky !
Zkouším to i ted, jestli je někdo aktuálnější ;-)

09.11.2013, 11:10 |
TROY na fb je pár skupin co se tím zabívá
Základej je ovšem sehnat ten blok protože po nich jdou lidi jak slepice po flusu :(
Mrkni na fb
Engine tables. Moc pekny kousky. Cenovka okolo 10ti,podle toho za jakej

09.11.2013, 18:34 |
Mila díky kluci, na ty jsem koukal, takže uvidíme ;-) Zkoušel jsem, jestli to nedělá třeba i někdo odsud :-)
neni spatnej taky z disku, vyjde to levneji a je to i praktictejsi (vaha)

11.11.2013, 12:32 |
AR tak buď chce někdo stolek z bloku/kola nebo váhu ne? Proč by měl dávat tyto dvě věci dohromady? ;)

11.11.2013, 13:02 |
Mila CV - jj, tak jsem po nich pokukoval... Pokud chceš z hezkýho disku, tak to ani tak levněji nevýjde, ale s tou váhou mě to taky uplně nedošlo ... Ty V6 a větší bloky mají hrdě přes 50kg :-)
Jinak zatím jsem našel pár hezký stolů právě z bloku, ale 27kkč za dvanáctiválec je mazec... Jinak hezkou V8 16500 Kč, ale popravdě jsem počítal, že bych se optimálně chtěl vejít do deseti, tak uvidíme, zatím to nebudu hrotit :-)