Navštíveno 10553x

tak tohle je od teď důvod proč sledovat TV Hovna. Babica byl už evidentně too posh tak je potřeba povolat specialusti na všechno, okamurova bratra, vrhače kokosů a potravinového inspektora prdele, Levorukého Edvarda. Láďu Hrušku. V době kdy do nás pere Pohlreich, Vaňek, Riddi a ostatní Kuchaři, co že je to vlastně jídlo a jak se kvalitně nacpat, se TV ZHovna rozhodla jít opět proti proudu a servíruje nám smaženou blánu plněnou chlebem s mlíkem a posypanou slaným štěrkem. Whatafak ...
Nadívané kužecí kůře!
[ Link ]
Dnes jsem videl bramboraky z chleba, nechtelo se mi verit, ze tohle davaj ve svy hlavni zpravodajsky relaci.
Nova je nenazrana, zpravy v pul 5, pul 6, v 7, pak hlavni relace, ktera ma 50 minut, co tam maj asi davat?
Tak budeme varit, budeme tam davat srdceryvny reportaze podkresleny hudbickou atd... na to se neda koukat...
Keby som si mal spomenúť kedy som mal naposledy zapnutú telku ako TV a nie zobrazovadlo pre iné záležitosti, veľmi by ma bolela hlava pri premýšľaní :-)
Jj, ty brmaboraky nechapu vubec, je sice super ze chleba stoji dvacku (+) ale za stejny penize sezenu 2kg brambor takze WTF????

08.11.2013, 21:44 |
Proffesor_W | Upraveno: 2013-11-08 21:44:33
slim: ja si tohle zacal hlidat az dnes, kluci v praci mi o tom rekli a pac na fcb vedu jednu dost silenou skupinu kde postuju hovna z mimibazar.cz tak jsem to zacal sledovat. jinak tv nesleduju vubec.
cemu se divite?
Pul naroda se z ekonomickyho hlediska podobnyma srackama krmi denne tak proc si ten svuj jidelnicek nevylepsit?
Ja to beru jako usmevnou recesi ale do hlavnich zprav to opravdu nepatri.
Chvili vydrzte nez otevrou lyzarske strediska,vono pak Ladovi recepty dojdou...

08.11.2013, 22:04 |
codexx | Upraveno: 2013-11-08 22:05:19
me spis krome toho svinsta na taliri dostala jina vec - "petrzel do nakladu nepocitame, protoze pro ni se skace pres plot k sousedovi...". Takze ty sraci z TV Hovna verejne nabadaji ke krazezi?
Jestli mi kterykoliv z divaku skoci pres plot pro petrzel, tak ho na miste zastrelim legalne drzenou zbrani.
Jinak mam sto chuti podat na TV Hovna a toho ubozaka podnet na RRTV a trestni oznameni...
Pak z nás nemají mít západní státy prču, když jsou lidi schopný sežrat takový sračky... To si radši namažu chleba se 75% džemem a bude to za pár korun nepochybně chutnější než tohle :-)

09.11.2013, 10:10 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-11-09 10:19:30
Nechápu, že ti moderátoři jsou tak trochu blbý a pro chvíli "slávy" jdou na TV Hovn@. Každý, kdo měl našlápnuto jinde, tak šel pak k nim, tam rok, dva, dělal nějaké reprtáže a postupně čím dál větší ho*na a pak odešel a zmizel... Ale asi jsou masochysti no :-D
Tohle když jsem jen slyšel, že něco takového bude, řekl jsem, že to nechci vidět a naštěstí se mi to daří. By mě zajímal koment Zdendy Polreicha :-D
Jo a teď jsem si to pustil, a trochu nechápu, jaké sračky? Já na tom nevidím jako receptu a co je v něm použito žádnou sračku. Když si koupíš celé kuře, tak tam máš tu kůži taky a vyhodíš jí, když pečeš celé kuře? A jinak do toho dal klasické věci, co se dávají do různých nádivek, na tom fakt špatného nevidím nic, styl podání nekomentuju :-P To máš jako vinné klobásy, plno lidí by se asi z vidiny jen střívek poblilo, ale panečku, jak pak šmakují, když se usmaží :-D
codexx: dej pak vědět, jak je v base, až někoho zastřelíš LEGÁLNĚ drženou zbraní za to, že ti skočil na zahradu pro kus petržele :-D

09.11.2013, 10:58 |
Losky Jako Hightower: Recept mi přijde normální. Zdraví to každopádně kvůli těm kůžím nebude, ale kůže když je na kuřeti upečená do křupava je super.
Plno lidí opovrhuje a pak doma žerou býčí koule atd...
No mně to jako normální recept nepřijde... resp. žádná mňamka to asi nebude. Jasně, jíme kůže, jíme chleba, ale dělat z toho takovýhle jídlo mi přijde ujetý. To už se to mohlo rovnou celý pocintat kečupem, na tom přeci v principu taky nic špatného není - ale bude to prostě blivajz srovnatelný s výtvorama na minibazaru.
Babica má konkurenci .. Láďa Hruška s jeho rádoby akčním a agresivním stylem kdy kontroloval supermarkety, hajzlíky, campy, vleky a kdovícoještě je mi extrémně nestravitelnej, ale pokud to má sledovanost a lidé píší nadšeně do Novy ať přitopí, nedivím se tady v tom Turkmenistánu ničemu.

09.11.2013, 15:35 |
tesil | Upraveno: 2013-11-09 15:36:16
Sere me Nova, sere me Hruska, ale použit tam místo chleba rohlíky, je z toho normální nadivka. Tu ja třeba mám moc rad - jistě bych ji ještě o něco doplnil, ale když se tím dá nacpat kuře, pece se i bokem, tak proč ji nenacpat do kůže a hezky upéct. Mně to zas naopak přijde jako dobrej nápad. Zbytek samozřejmě nekomentuju.

09.11.2013, 19:15 |
JA na Novu se prostě vůůůbec nedívám

09.11.2013, 21:13 |
gizmi varit to nebudu (ani zena), ale nadivku miluju a kuzi z kurete taky. Pokud jsem koukal dobre, tak po upeceni je to proste krupavoucka kuze z kurete a uvnitr nadivka, ktera do sebe natahne to dobre z te kuze, co se vypece. Naopak bych rekl, ze by me to chutnalo :D Ani nevite, jak se tesim na Sv.Martinskou husu :D Ale chapu, to tu taky vetsina nezere, nebo alespon sundavaj kuze :D Jen by me zajimalo, cim se tu kdo krmite :D
Ja se tomu nedivim. Lidi sezerou vsechno, lidi sezerou dokonce i veci jako tohle:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] takze to ze nekomu muze chutnat chleba namocenej v mliku obalanej kuzi a posypanej vegetou (aka griloacim korenim) mne neprekvapi, kazdemu co jeho jest. Pro mne za mne at si to klidne nekdo uvari, naleje si na to maggi, zasype glutamatem, zapece se sejrem a "dochuti" kecupem. Pro mne je to sracka a nejaka omluva ze "je to levny" je mi totalne u prdele. Nez kuchtit takovy hovnisko, tak si z toho chleba radsi udelam topinky at uz normalni s cesnekem, nebo ve vajicku. Bude mne to stat jeste min, bude toho vic a bude mi to chutnat.

09.11.2013, 21:53 |
Lucni.konik | Upraveno: 2013-11-09 22:00:22
.......když už sme u tý husy.......pánové mě musíte omluvit......jdu si utrhnout kus porce......jinak k obědu jsem dělal hovězí kližku na červeném víně( můžete nalézt taktéž jako telecí líčka na červeném víně)....a mohu doporučit. Moc chutnalo....
Inspirace:
[ Link ] Jinak k tý huse(či kachně), nejlépe chlazenou husu či kachnu zevnitř i zeshora nasolím a nakmínuju. Tak jak je, jí hodím do skleněného pekáče, přiklopím a hodím do vyhřáté trouby na 110°C. Nepodlévám! Husa, či kachna se při těch 110°C peče až nějakých 9-12 hodin. Kdo by si chtěl pospíšit, tak může přidat na 130°C a je hotovo tak do 5-6 hodin. Moment, kdy poznáte, že je husa, či kachna hotová je v tom, že se jakoby začne maso-propadávat na kostře a kůže začne "praskat"- v tom okamžiku odklopíte víko, teprve teď přelejete vypečeným tukem a bez víka necháte chvíli při 180°C zezlátnout kůži. ...... doporučuji to opravdu péct zvolna. Masíčko je šťavnaté.......a věřte, že poslední hodinu pečení to s dcerou máme jako místo televize :-)

09.11.2013, 22:00 |
tesil | Upraveno: 2013-11-09 22:07:11
Jak jsem říkal, místo chleba rohlíky, doplnit anglickou a přijde mi to dobrej nápad to nacpat coby nádivku do kůže. Jinak dnes jsem taky prožil husu s vynikajícím hrnkovym knedlikem. Ještě teď se mi těžko dýchá, jak jsem se přežral. S délkou pečení souhlasím, dnes nějakých 7 hodin.
2 Proffesor_W: no to si ale děláš kozy s tými "receptami" :-DDD
Ten posledni recept od profesorskyho.... Tak to je celkem hardcore
mne nejvic bavi rybi omacka, docela vazne uvazuju o tom ze to zkusim udelat, zajima mne za jak dlouho se z ni poseru:
"Promícháme a přidáme krabičku taveného sýru. Mě doma zrovna procházalo pomazánkové máslo bez příchutě, tak jsem ho do omáčky přidala taky. Provaříme, přisolíme a rozředíme mlékem. Kdo má rád kečup, můžeme ho přimíchat."
mě teda pobavilo tohle:
"Chtěla jsem vyfotit celé, ale než jsem zaběhla do auta pro foťák, tak to ti nedočkavci málem zblajzli :)"
pani fotí postup výroby, ale pro foto finálního výtvoru běží pro foťák do auta.
To mi připomíná ten vtip jak píše cigánka dopis synovi do krimu a na konci napíše:
"PS: chtěla jsem ti dát do obálky nějaký love, ale už byla zalepená" :-)
Kadel

11.11.2013, 12:12 |
Losky určitě ta nadivka ujde, ale dávat to do zpráv? Poslední dobou koukám na tv signál na Simpsonovi, Scooby atd. Je to lepší jak se dívat na to zvěrstvo, co se tady děje

11.11.2013, 12:27 |
AR ad bramboráky z chleba...celkem starý recept, osobně jsem je už párkrát jedl a chuťově je to jako z brambor. Samo to není o tom že člověk skočí do krámu, koupí chleba a začne to z toho dělat, ale že doma leží půlka chleba co už pomalu osychá tak šup s tím recyklovat ;) holt když je na kolejích nouze tak se vymyslí zajímavá jídla ;)
[ Link ] včéra mě pobavilo na E2 :-)
Kadel

16.12.2014, 18:50 |
hawai Tak tohle už je opravdu moc :-D
[ Link ]
:-D