Navštíveno 5598x

v minulosti jsem prodával auto a zájemce si po vyžádání vinu uměl někde dohledat historii auta včetně jedné pojistné události, která dam někdy dávno byla. Dá se to někde dohledat? Mám VIN s SPZ auta a rád bych se o něm dozvěděl co nejvíce,ale nevím, kde hledat. Mátě nějaký tip? Dík
To znám,ale nechce se mi moc za to dat 400:-) Myslel jsem, jestli je neco treba gratis. popr není někdo, kdo se může kouknout na cebii jako partner za rozumné peníze?

18.09.2013, 07:58 |
imax Jestli jdes do koupe auta, tak ty 4 kilca te snad nepolozi. Ja taky platil a celkem se mi to vyplatilo :).

18.09.2013, 08:08 |
AR No hele ale jestli kupuje káru za talíř tak ty 4kilča navíc je celkem dost velký navýšení rozpočtu.
AR: jestli kupuje auto za talir, tak ho asi nebude moc trapit, jestli bylo auto pred 10rokama bourany... nemyslis?
jinak to vidim jako imax... kdyz neco chci, tak snad 400,- preziju, zadarmo takove informace nikdy nebyly ... a jestli to nekdo umi za 250,- a ja ho s tim budu otravovat, tak radsi zaplatim 400,- a budu mit klid ...

18.09.2013, 09:26 |
m jak jste prisli na to ze to stoji 400 :)))
ja jsem partner cebie - autojinak.cz a pokud vim tak to stoji 498 nebo zaokrouhlujete dolu?
cena u me pro cleny fora 400, jinak 449
m: opisuju to co pise Antonio, jinak vim, ze je to za 498,- ;-)
auta co jsou na sautu maji slevu.

18.09.2013, 13:57 |
m tam jo, to je fakt

18.09.2013, 14:00 |
imax Ja to platil v € :)
jj, mám s tím taky zkušenosti. prověřila jsem si tam svoje auto před nákupaem a zjistila jsem, že je stočený o čtyřicet tisíc. Takže jsem šla s kolegou s práce, který autům rozumí a on ukecal prodejce o slevu.