Navštíveno 1581x

Ahoj kluci, mám na vás dotaz. Chtěl bych znát vaše názory či rady. Chtěl bych upravit svojí octavii 1.8T rs rok 2003. Kamarád mi dohodil člověka co dělá auto pro Xtuning společnost
[ Link ] stáhl si nějaké data, že je pošle na podnik, a ti mu zašlou nějaký soubor co mi nahraje do auta, otázka prý 15 minut.že mi nahraji moje požadavky cca. stím to nemám zkušenosti, tak bych chtěl opravdu vědět jak ten chip funguje. doufám že jsem to napsal dost srozumitelně. ještě jednou diky, vzdy mi tu bylo dobře poraděno.

24.08.2013, 17:24 |
Lu82 15min. haha klasicky nalejvačí = nebrat. Jestli se má jednat o kvalitni úpravu tak je zapotřeba válcove zkušebny a na te ladit, mně když ladily auto tak to dělal TDIfun cca 4hodiny
Jako Lu82,vyhodíš peníze z okna.
TAKŽE SI myslíte vůbec do toho nejít? u mě byl problém takový že mi odešlo turbo k03s a škovka mi dala do auta k03 a šlo oto že mi vše udělali jak má být,ale auto mo nejelo. turbo tlačilo 0.8-09bar jak mělo,ale prostě to nejelo.tak jsem nechal zvednout tlak na 1.1-1.2bar.a furt to neni ono,každé turbo jine,tak asi tlačí jinak a je potřeba asi upravit mapu nato dané turbo,tak jsem si řekl že to rovnou nechám chipnout. a bylo mi nabídnuto tohle no
rychle utíkej do jiného servisu. jestli turbo tlačí co má a nejede to, tak je problém jinde ne? Rozhodně se to neřeší zvedáním tlaku. Otázka, zda je 0.8 správný tlak.
ne, je to dobře,tak to má tlačit.
A proc ti tam vlastne dali jiny turbo? To uz se nedela?
to bohužel nevím,to jsem zjistil až potom :) objednali to podle win kodu,tedka tam je presně tohle
[ Link ] , předtím tam bylo takové
[ Link ] přesný typ asi ne také to bylo od KKK
kozlustechnykus : proč dali jine to nevím,tak vůbec jsem to neřešil že je jine, až když mi to namontovali tak jsem zjistil že auto nejde,tak jsem myslel ze je chyba jinde,auto mi napíchli a vše ok. ale auto jelo max 170 opravu líne. a kam jsem šel řekli ze auto šlape jak hodinky. tak jsem šel na forum škoda a tam mě kontaktoval jeden že se nato podívá. Take jsem proházeli ruzne komponenty a i tak to furt nejelo. tak zvedl na regulaci tlaku.
kozlustechnykus : proč dali jine to nevím,tak vůbec jsem to neřešil že je jine, až když mi to namontovali tak jsem zjistil že auto nejde,tak jsem myslel ze je chyba jinde,auto mi napíchli a vše ok. ale auto jelo max 170 opravu líne. a kam jsem šel řekli ze auto šlape jak hodinky. tak jsem šel na forum škoda a tam mě kontaktoval jeden že se nato podívá. Take jsem proházeli ruzne komponenty a i tak to furt nejelo. tak zvedl na regulaci tlaku.