Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Galleto 1260 problem

o Navštíveno 1388x o
o 06.08.2013, 23:24 | Meda
Objednal jsem si ze statu upravu jednotky, bylo zapotrebi koupit vyse uvedeny kabel a pres jeho SW stahnout data z ECU, poslat tunerovi a upraveny soubor zpetne nahrat do jednotky. Pri stahovani puvodnich dat mi to na jednom ntb nefungovalo, zkusil jsem druhy a bez problemu. Prisel upraveny soubor a pri prehravani ECU se nejdriv smazala a nez se stacil novy SW natahnout, program v pocitaci vyhodil chybu. Vysledek je ten, ze se mi nedari prehrat ECU, auto je nepojizdne a uz nevim kudy kam.

Je tu nekdo z Prahy, kdo ma tenhle kabel abych vyloucil jeho spatnou funkci, nebo nekdo kdo by pomohl nejakym zpusobem nahrat soubor do ECU?

Jedna se o M5 E39, jednotka Bosch MSS52

o 07.08.2013, 08:53 | cezetko
Ja jsem mel dost podobny problem. Sice mi nepadnul notebook, ale nahral jsem do auta poskozeny sw. Nevim, jestli je to stejny vysledek. Ale me uz to tam kabelem nepustilo. Musela jednotka ven, svab ven a nahrat v programatoru. Tehdy tedy slo o fiat stilo jtd
o 07.08.2013, 09:17 | Meda
A kdo ti to delal?
o 07.08.2013, 09:20 | muSlim
No jeden človek by to podľa mňa dal dokopy, ale časovo je zabitý... ja som potreboval len maličkosti na aute (preventívka) a stálo to uňho 2 a pol mesiaca :-)
o 07.08.2013, 09:29 | Meda
Holt nekteri jsou tak dobri, ze toho maji o mnoho vice, nez stihnou, bohuzel si nemuzu dovolit mit 3 mesice odstavene auto :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3131 sekund.