Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Lakýrnicí - praskliny laku

o Navštíveno 3766x o
o 14.07.2013, 10:15 | Bladzej
Lakýrníci a jiní zkušenější, potřeboival bych lehce usměrnit, jak nelépe opravit neduhy laku na fotkách níže.

Je mi jasný, že hvězdičku nad zámkem budu muset vybrousit vykitovat, to samý i otvor zámku. Je to tam již delší dobu a nevim jak pod tim bude koroze...

Ale jak nejlépe eliminovat vodorovné trhliny pod zámkem?
Pak mam stejnou trhlinu v levo pod lištou

Jednou nechte auto na parkovišti u Tesca...

foto k příspěvku  od Bladzej

o 14.07.2013, 10:17 | Bladzej
Detailnější kolem zámku.
- jde mi především o ty vodorovné trhliny

o 14.07.2013, 10:20 | Bladzej
a jedna trhlinka v pravém rohu dveří, cca 5cm.

o 14.07.2013, 10:51 | crestik
já moc nerozumím tomu, jak to chceš v amatérských podmínkách eliminovat. Stejně do toho budeš muset nějakou korunu a čas vrazit, tak bych to normálně odvezl lakýrovi, který za "pár" tisícovek odvede trvanlivější a vzhlednější práci, než to nějak doma bastlit.
o 14.07.2013, 12:39 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
To vypada jak popraskanej kit

Obrousit, kit, plnic a lakovat

Opravovat tolik mist , to uz je lepsi udelat celej dil
o 14.07.2013, 20:58 | Bladzej
Vyřešeno.

Tímto děkuji dvěma uživatelům, kteří byli ochotni mi sdělit jejich názor.
o 15.07.2013, 07:22 | Knightey-
Pisni jak si to vyresil nakonec :)
o 15.07.2013, 21:25 | Bladzej
No jak, shodnul jsem se s Kralikem :)
- jen dodám, že z fabriky tam není kit, ale pouze tak tlustý lak :) Emeričani to maj prostě emerický...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3694 sekund.