Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Word a autom. obsah

o Navštíveno 1199x o
o 06.07.2013, 08:49 | HIGHTOWER
Mám dotaz/problém, píši bakalářku, první 4 stránky jsem tam vložil ze vzorových souborů pro vzhled těchto prvních 4 stránek, s tím nejde hejbat (leda si je celé udělat sám ale přesně), na 5 stránce je (bude) obsah, ale když tam vložím Obsah a ať dám Automatická tabulka 1 nebo Automatická tabulka 2 (rozdíl v nich nevidím), tak se mi tam chce nechce natáhne 10 různých řádků z těch prvních 4 stránek :-( Přitom tam není žádné číslování, řazení textu apod.) Až pak mi to tam hodí kapitoly 1., 2. atd. Neví někdo, čím to je a jak to udělat, aby mi to tam hodilo jen od 1. kapitoly? Už jsem prolezl všemožné nastavení, u toho Obsahu toho moc nejde nastavit, vím, že je tam možnost Ruční tabulka, ale chtěl bych to mít automatickou. Děkuji

o 07.07.2013, 08:24 | michall
A nejde udělat nejdřív vlastní text, pak vložit Obsah a až pak nakopírovat ty první 4 stránky?
o 07.07.2013, 08:52 | HIGHTOWER
Titulní stránka bakalářky - 1 str
anglický popis bakalářky - 2 str
čestné prohlášení - 3 str
anotace + klíčová slova - 4 str
obsah - tady je ten autom. obsah - 5 str
úvod - 6 str
kapitoly - 7 a další str

Takto to je seřazené. Po vyjmutí těch prvních 4 stran, vložení obsahu a pak znovu vložení těch 4 stran se to zase natáhne do obsahu. Natáhne se tam jen něco, hlavně z těch stran 1 a 2, skoro každý druhý řádek, prostě nechápu, není to nijak formátované, jen vycentrované, tučné i netučné... :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3512 sekund.