Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hledám auto po stomilionté

o Navštíveno 1537x o
o 02.07.2013, 09:53 | Freerider
Výhledově budu řešit nový služební auto.

Podmínky: Jsem omezenej značkama, a to: Škoda, Kia, Suzuki, Dacia, Renault, Opel, Chevrolet, Hyundai.

Další podmínky:
nafta,kombík, aut. klimatizace, vyhřívaný sedačky, ideálně automat (podmínkou to úplně není, ale potěšil by), dostupný servis, auto nový a nebo cca do 1 roku stáří (pokud předváděčka, tak s plnou zárukou - vím, jak se k tomu občas chovají)
Cenová představa cca 400 vč. Dph.
Nesmí to být SUV (nechci a nesmím mít), vyřadil jsem dopředu Renault a Dacii a Hyundai - francouzský konstruktér - nepřítel českého motoristy, u Hyundai by přicházela v úvahu I30 a ta je hnusná jak prdel :oD

o 02.07.2013, 10:46 | BATMAN
Ja na tvem miste koukam po i40
treba [ Link ]
o 02.07.2013, 10:59 | AllInOne
za mě je třeba i30 super ta nová
o 02.07.2013, 11:09 | Kamil
Chevrolet Cruze Station Wagon
o 02.07.2013, 12:43 | Only_One
Kia Ceed, ta se povedla moc
o 03.07.2013, 15:48 | Skaletonz
Kamil: Taky se trochu vetřu. Máš nějakou osobní zkušenost? Docela vážně o něm uvažuju. Je lepší jít do benzínu nebo nafty? Co servis? Poruchovost? Kdyžtak do mailu. Díky.
o 03.07.2013, 16:38 | Kamil
Skaletonz - moc velkou ne. Jen jsem se svezl a líbí se mi designově (Malibu ještě víc, ale to nedělaj jako kombi)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3327 sekund.