Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Oprava strženého šroubu stabilizátoru

o Navštíveno 1637x o
o 28.06.2013, 16:05 | Zbyšek
Mám stržený šroub co drží kost stabilizátoru na octavii. Tedy spíše už je stržena matice v nápravnici. Jde to nějak rozumně opravit? Potřebuju to dát rychle před dovolenou dohromady, aby bylo auto v pořádku. Diky

o 28.06.2013, 21:45 | radek.613
Vyvrtat, zamáčknout závitovou vložku, nebo vyvrtat a zašroubovat heli-coil vložku.... práce na chvilku....
o 30.06.2013, 10:42 | Zbyšek
Tak jsem to nakonec vyřešil jinak. Jelikož sehnat pro běžného smrtelníka rychle závitovou vložku je téměř nereálné (pokud nebudu chtít, aby mi tu blbost servis udělal za dva litry), tak jsem tam dal šteft (jedna strana M12, druhá dřík a M10). Závit převrtán na M12 v ramenu a drží to pekelně).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3735 sekund.