Navštíveno 2050x

11.06.2013, 23:04 |
Daryl (A)
za rozumnou cenu ? Nechci generalku motoru, chci s tim jeste par mesicu jezdit nez klesnou ceny ojetych F10.
Takze kdyby to dal nekdo treba za 10k komplet i s praci do tydne, tak se asi dohodnem.
Kontakt pod nickem.
to na tom chces vymenit jen obe tesneni pod hlavama? to by nemel byt zadnej problem ne?:)
u tohohle motoru je přístup ke všemu jak k penězům. přední hlava je v pohodě zadní je taková o dost obtížnější, respektifve idálně motor ven...
na tyhle akce sem zvyklej motor ven treba 5ti valec turbo kvuli rozvodum..:D
Tak ono to neni jen tesneni v zaveru.
Proc se meni to tesneni? Z jakeho duvodu? Samo od sebe neodejde a je tam nejaky duvod, chce to odstranit i ten duvod potom.
Pak samosebou nove srouby a dalsi... pokud teda nekdo na to ma dat zaruku...

12.06.2013, 22:49 |
Daryl (A)
spotreba benzinu: 12-14/100
spotreba vody: 3-5/100
nizke otacky to dusi ...a tak ...
nicmene zaruka nezaruka, resim, jestli mne ten kram jeste 3-4 mesice povozi, nebo musim resit jinej povoz.
myslim, ze za 10k vymenit tesneni na 95% u zadni hlavy by nemel byt problem i s prebrousenim. Co ?

12.06.2013, 22:52 |
Daryl (A)
Knightey: duvod ? treba 7.000 ot kdyz ma motor pres 200k ? to by stacit mohlo ne ? Nijak jsem jej nikdy nesetril.
tkze nechci generalku a kdyz to bude stacit, tak jen jednu palici .. jen at to jeste par km najezdi ...
tesneni myslim ze starim odejit muze a nemusi to mit zadnou pricinu, jde spis o to zda je opravdu ko tesni aby nebyla ta zadni hlava nekde praskla.. stal si myslim ze i kdyz bude praskla tak oprava do 10 000kc je realna kdyz to teda nebudou delat ve fordu..:D

12.06.2013, 23:13 |
Rudi Todle mě potkalo u mk2 a tenkrát sem platil kámošovi asi 15 komplet s tím, že mi vyměnil tísko pod oběma hlavama. Přístup strašnej, nakonec teda motor ani ven nemusel, dostal sem tam nějak. Ve FORDu chtěli snad 25 za motor ven...

12.06.2013, 23:19 |
Daryl (A)
jak rikam, kdyz to nekdo udela za 10 do tydne, mame deal.
Oki, ja se jen ptal :)
Jinak jsem se ptal stryce co ma autoservis a vysvetloval situaci, rikal ze v tom nevidi problem. Takze jestli chces, muzu ti na nej dat cislo ale je to cca 100km od Prahy. Takze nevim jak se ti bude chtit. Kdyz nekoho v Praze nesezenes (ikdyz si myslim ze sezenes) tak mi klidne pisni na email a poslu ti na nej email a telefoni cislo.

13.06.2013, 11:58 |
Daryl (A)
kilo jefakt z ruky :) Ale dik.