Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > yamata TT problém :(

o Navštíveno 1598x o
o 31.05.2013, 10:18 | DITR
položil sem endurko a nastal mi takový problémek zmáčknu spojku a zařadím 1čku ...spojku stále držím ale kolo je bloknuté jako bych tu spojku neměl vůbec zmáčknutou v čem je problém????? jinak položil jsem to na pravou stranu v rychlosti asi 40km/h

o 31.05.2013, 10:19 | JR
Tak ti asi nevystavuje spojka. JE potreba se na to podivat ;-)
o 31.05.2013, 10:29 | DITR
i když vypojím lanko a tu spojku chytnu kleštěma tak se to chová uplně stejně jako by vůbec nereagovala mi je jasné že je třeba se na to podívat :D akorát tomu trochu nerozumím tak jenom sháním informace co by to mohlo být at se připravím na to jak drahá bude oprava :D
o 31.05.2013, 10:33 | JR
Tak se asi neodmackne. Je potreba to rozebrat a podivat se. Nesed u internetu a jdi do garaze. Za hodinu to mas hotovy.
o 31.05.2013, 10:50 | DITR
Rikam ze tomu nerozumim nevim ze ktere strany a jak to mam vubec rozebrat ;( auta to je v klidu ale motorkam nerozumim vubec
o 31.05.2013, 11:23 | JR
Vyber motorku, stahni servisni manual a uvidis sam [ Link ]
o 31.05.2013, 11:56 | DITR
Tak tedy už jsem z toho upne debil :D ale půjdu to kuchnout a snad tam bude jen něco vypadleho a ještě jeden dotaz po pádu přestala reagovat přední brzda zmacknu a nebrzdi kapaliny je do pulky
o 31.05.2013, 12:25 | Jozzo
být tebou,tak jak to čtu, odvezl bych to někomu,kdo tomu tozumí
o 31.05.2013, 17:08 | AllInOne
Ty budes podobne technickej typ jako ja :-)))
o 01.06.2013, 11:50 | DITR
Na motorky uplne vemeno co se tyce servisu pro me je to jako hodinovy strojek servis uz mam domluveny ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3582 sekund.