Navštíveno 2869x

možná hloupý dotaz - mají auta v USA stejný zapalovač (průměr a napětí) jako auta u nás? jde mi o nabíjení mobilu přes autozapalovač s redukcí na USB kabel. díky

29.05.2013, 05:13 |
Tichy Je to stejne
cos tam jako čekal ?
rozdíl tam je ten že v USA tuhle věc vymysleli kdežto ostatní jen okopčily :)
rozdíl mezi US a EU rádiem je zase ten že dle FM licence měly rádia využívat pouze liché frekvence.... v USA to dodržely v EU se na to vysraly a na truc jak sudý tak lichý ještě rozdělily napůl....
ááátááákdále :)

29.05.2013, 08:50 |
CRK Nismo.Power: hele, zas je furt nevychvaluj, šetřílky... Já sem tam byl a ze zásuvky tam lezla půlka toho co u nás, takže zase tak dobrý to tam neni... :)
no vidíš :) aspon si můžeš myslet že pak dostaneš poloviční šok když si šáhneš :) aneb proto to vypadá jako prasátko aby to odstrašovalo malý děti a nestrkali tam prsty :D
A ten zapalovač vymyslel v USA tam přistěhovalý čech, polák, němec, turek, francouz, holaňďan, nebo srb? Bo náčelník apačů to určitě nebyl, Tangua od Kajowů taky ne.... :-D :-D :-D

29.05.2013, 09:52 |
Daryl (A)
radek :)))
"když tu postavím dvě naprosto stejné krabičky od sirek a o jedné řeknu, že je z USA..."
:-)

29.05.2013, 12:15 |
AR samozřejmě že tu z USA ;)
v USA totiz krabicku vynalezli

29.05.2013, 12:56 |
CRK tak hrozný to nebude, to by Chuck nepoužíval korejskej mobil, ale emerickej... tak už dost srandy :D

29.05.2013, 13:42 |
AR to je vlastně fakt. Jakto že chuck nepoužívá jabko? ale spíš na ty jabka nadává? ;)
:)) diky, ja si to myslel. Jen jsem chtel mit jistotu, kdyz uz shanim adapter do zasuvky ve zdi...
Radek ;) sic totalni volovina tak pobavilo rozhodne :-):-)
jeste takhle rozeber odkud se vzaly cigani popr. Se po vzoru serialu lucky lui dostan k tomu ze buh je obri pica:-)
jinak samo je hromada veci z usa co nemusim ci nesnasim......proti apple nic nemam jen to proste neni zarizeni urceny pro me a moje potreby, kdo chce vic musi jinam jinak to nejde....je mi jedno zdali to bude korea, china co chci koupit ted nebo cokoliv jinyho musi mi to sednout :-)
vono by bylo prdel kdyby si kazdej z vas spocital kolik usa veci pouzivate.... Je jedno zdali rozlozeni pedalu v aute nebo jeho ozvuceni... To pak kdyz by jste poscitaly patenty tak tu kazdej budete v mit 3/4 veci z kontinentu z kteryho si delate prdel protoze netusite kde je na mape stejne tak jako to netusej oni :-)
IMHO cina neni kontinent ;-)

29.05.2013, 16:01 |
CRK Nismo.Power: neděláme si prdel z nich, ale z tebe :D
Samozrejme, ze emerickou skatuli. Ta by se aspon dala prodat nejakymu zberateli :)
se smějte, ale až nás Usa zabere v jejich prospěch, tak se tyhle věci všechny sečtou a Nissmáka udělají velitelem úlu zabrané české republiky :-)
jestli si necha nick nismo, tak urcite :-)
kurna, sem ani nevedel ze mam v aute takovej kus americke technologie, hned mi o 2cm povyrostl penis (uz mam 4cm)
ja sem vcera potreboval zapalit autozapalovacem svicku (z vosku), nasledne jsem zjistil, ze svicku tim nezapalim, ale napis na zapalovaci MADE IN USA hovori jasnou reci ;-)
to byla urcite cinska kopie :-)