Navštíveno 1699x

Pánové, kdybyste někdo chtěl Lego 2007 s SI drivem v sedanu a poctivými 145.000km, snad nebourané, doporučím jeden kus - k viděni v Praze.
Byl jsem se na něj podívat a projel jsem ho včera,je po výměně katalyzátorů, vše funguje, jak má, převodovka řadí jak samet, až na orvaná kola od obrubníků jsem našel asi 3 kousky silniční vyrážky.
Celou dobu servisované u Freye, hromada dokladů, faktur, lepšá hudba.
Je to vzácný kus - sedan, fotky mohu zaslat. Je to ten, co je v inzerci na www.subarufanclub.cz
Měl jsem zájem, ale věc dopadla jinak, takže auto je volvé a rozhodně stojí za to! Cena je daleko nižší, než v inzerátu!!! Kdyby se do něj investovalo tak 10 tisíc, bude to mňamka pro ty, co vědí, co hledají a chtějí.
Toto sem dávám jako tip na opravdu poctivé auto s docela slušným nájezdem a hlavně servisované, ne zhuntovaný šunt po 5 majitelích! Motor jezdí na 10w60, všechny "kraviny" majitel hned nechával opravit.

01.05.2013, 22:24 |
hanx Fakt mě zajímá, proč jsi ho nevzal, když jsi měl zájem.
hanx, protoze to melo orvany kola... to je vec, ktera je strasne dulezita a zivotne dulezita... ale jinak by me to taky zajimalo proc to nevzal...
Jsem slepej,ze nevidim cenu?
Představa ceny: 299.000 Kč
Na tom linku psal sám majitel, že není problém jít o pade dolů ..
Jj, viem o nej, láka, nie že nie... :-)
Byl druhý kandidát. Nic víc v tom není.
Můžu OT? Proč se ve 125tkm měnili katalyzátory? Ví někdo? Mě jě jasný, že žijou v každým autě jen nějakej čas, ale proč ho vyměňovat? Že by v subaru bylo nějaké kurvítko závyslé na katu?
stačí číst link co sem dal Zdeny...
"Katy byly vysypaný, už to v nich i drnčelo"
A resi bydleni.....a i kdyz ho proda, ma cim jezdit:-)
Jo, a taky mu klesla spotreba, trosku se jako ridic uklidnil :-)
2 Milhauzz: lebo v okolí 130 až 150 sa vysypú, nech s tým jazdíš ako chceš, konštrukčná vlastnosť. Cenovka za auto pekná, kor po tej zľave ktorú je ochotný dať, nakoľko trojica katov v Subaru stojí s prácou 75 tisíc.
Konstrukční vlastnost, vida, konečně odpověď která má nějaký to rácio. Díky. Holt každý auto má něco.
Jen podotknu, že majitel je celkem nad věcí a je ochitný velmi důkladně snížit cenu, navíc faktura za servis katalyzárotů je přiložená:-)
Auto má šanci opravdu dobře a dlouho sloužit, motor jen přede.
Jde o vůz, který se prodal původně na SK, pak jej prodejce vykoupil zpět a nyní jej vlastní tento majitel. Servis je doložitelný, minimálně 100% po dobu, co jej vlastní tento majitel. Faktruy jsou k dispozici.
Mohu jen potvrdit to, že momnetálně Legacy s 3,0R v tomto stavu zde v ČR není, mimo mého, ovšem to bylo havarované, byť je špičkové opravené. Ostatní, co jsem měl možnost vidět v posledním období, jsou dovežené polovraky s nejistou minulostí a řadou kosmetických vad.
milhauzz: no ono to u katu v jinejch autech nebude o tolik jinak...
[irony] No jo, ale jak je to jednou havarovany, to je uz jako by bylo ve srotu, za deset let to zacne rezavet a co s takovym autem. Jak to nema origo sroubky s pecetici barvou ktery nemaj jediny skrabanecek od utahovani/povolovani tak pryc od toho. Buh vi v jakem stavu bylo to auto do kteryho to narazilo, mohla preskocit mikrospoicka castecka rzi a hned je pruser na svete, je to jak infekce! [/irony]

02.05.2013, 21:39 |
hanx Zdeny60: Jestli to byl druhý kandidát, tak to znamená, že sis už koupil auto? Když tohle je tak hrozně extra? :-)