Navštíveno 1384x

uvažuji o mondeu combi s motorizací 1,6 ecoboost 118kw,roční nájezd cca. 20tkm, většinou krátké trasy do 100km, město a 2x dovča. Má tady někdo reálné zkušenosti zda je tato motorizace vhodná vzhledem k velikosti/váze auta? Nebo se mám kouknout po naftě?
Mame ho cca rok vo firme, spotreba okolo 8. V porovnani s MK3 je to jasny krok do predu co sa tyka podvozka, komfortu a hlucnosti. Motor skoro nepocut, na to auto uplne staci, ked mu pridas, tak vie aj celkom svizne. Ked mu pridas poriadne (180-200kmh), tak je celkom smadny a cucne si kludne 16-18litrov.
z té spotřeby mám obavu, sice už nezávodím, ale nárazově do 150kmh jezdím, jak je to při plném obsazení, na dovču jezdíme 2+2, velký pes a rakev na střeše, máto vůbec nějakou sílu, nebo to jen žere benál?

25.04.2013, 19:51 |
Lubak Najezdil jsem s tímhle motoru jak v Mondeu , něco málo i v S maxu. Výkon v Mondeu bohatě stačí, příjemně tichej, podvozek příjemně odhlučněn.
Spotřeba u všech Ecoboostu jsou hlavně prvních min. 5 tis. dost astronomický. Ale po slušném zajetí se dá kombinace jezdit do 8 napohodu a dálnice se díky 6 kvaltu bát vůbec nemusíš. Je několik možnosti co se týče výbav chce to projít, případně můžeme poradit po mejlu když by byl zájem něco málo o nich vím:-)
lubak: to zní zajímavě, nejsi náhodou prodejce?

26.04.2013, 13:25 |
Lubak Náhodou jo:-)
ja len doplnim, ze 8 je priemer mesta a sviznej dialnice