Navštíveno 3672x

Poradite, jakou vybrat uhlovou brusku 230mm s cenou do 3000,-. Bude se s ní pracovat na rekonstrukci domu, tak nejlépe nějakou odolnou. Nebo mám vzít něco za pár korun a až lehne, v záruce vyměnit :-) ?

22.04.2013, 13:25 |
AR tady ti určitě napíšou ať vemeš nějakou značkovou atd. Já za sebe, klidně něco obyč za "pár" peněz a jestli ji teď budeš aktivně používat tak bych se toho tím tuplem nebál, práskneš na reklamačku a dostaneš novou ;) Já tak kdysi řešil "bláto" z tesca, odřezala toho na autě dost, pak klekly uhliky, tak šup s ní na reklamaci a byla nová výměnou. Je fakt že to trvalo měsíc, takže jsem vzal ještě jednu a střídal ;)

22.04.2013, 13:46 |
Zdenek (A)
AR: Me takhle skoncily doma 3 kusy male flexy. Jen s tim rozdilem, ze ty 2 reklamovane mi opravili. Klekly tak rychle po sobe, ze byly skoro soucasne na reklamaci a tak jsem musel koupit treti. Z ty jedny zcela regulerne vyslehly plameny :-) ... Nicmene take to byly levne kramy. Dostaly takovej kotel, ze by znackova mela take problemy :-o

22.04.2013, 13:52 |
AR Zdenek: no hořící flexu sem tu taky měl, bohužel ta už byla se ztraceným účtem tak to bylo šumák, tenkrát tuším z intersparu a odřezala toho taky dost. S tou reklamací asi záleží kde kupuješ, ty velky markety na to většinou hodí bobana, neb se jim to nevyplatí balit a odesílat na reklamaci a raději nad tím mávnou rukou a daj novou ze skladu.
Je fakt ze v OBI jsem kupoval jen teda 125mm a mel ji na kseft - brouseni. Makala cca 5 hodin denne asi mesic. No nemohla to vydrzet :)
Ale na reklamaci: "Chcete penize nebo si vyberete neco jineho?" Tak fajn, vzal jsem ji znova :)
Ale proste nevydrzi... Ono uz ani NAREX ci PROTOOL neni to co to byvalo. U nas v praci se brousilo XX hodin denne a kdyz nova profi PROTOOLKA 150mm za cca 9tisic vydrzela sotva mesic... Bylo to smutny.
Pak se zaclo testovat japonksa Milwaukee, docela prekvapily a to i za polovicni cenu.
Ale co na rekonstrukci domu je tak narocneho? Pokud to pak dal moc nevyuzijes, tak jak psali zde nademnou, kup nejakou One Use Only z nejakyho marketu a je to, ikdyz tam moc na 230mm kotouce nejsou. Cili nejaky OBI, Baumax, Bauhaus a srajen :)
Krome zvysene prasnosti v podstate nic, ale prave toho prachu se bojim, jednu Metabo uz jsem diky tomu zrusil (pravda, ze nebyla nova, mohlo to byt cimkoliv).
Zaujala me tato Makita
[ Link ]

22.04.2013, 21:12 |
cupra.165 | Upraveno: 2013-04-22 21:14:46
Od čtvrtka ma tuším lidl úhlovou brusku...zatím co mam od nich,tak nezklamalo
tu Makitu ma otec uz dost dlho a funguje do dnes a pouziva ju aj vo firme...

22.04.2013, 21:14 |
AR cupra: nn teď úhlovka v akci není:
[ Link ]

22.04.2013, 22:18 |
Ravo tak flexa z lídlu mi odešla hned, jen jsem ji zapnul...neuřízla skoro nic, začalo to prskat u uhlíků a konec.
Teď ale hledám účetnku, někam se mi ta mrška zatoulala
já jsem dělal dořezávky na baráku kvalitou OK nebo jak se jmenuje ta lowcost značka Baumaxu, vydržela cca 4 měsice,pak odešlo hlavní ložisko na kotouči,tak reklamačka - vzal jsem tu samou a tak můžeš jít pořád dokola :-) ... jak to doděláš,tak si vybereš v Baumaxu zas něco jiného :-)
Já bych řekl, že tohle
[ Link ] bude naprosto ideální bruska pro tvé potřeby, není brutálně drahá a rekonstrukci baráku by měla vydržet.
Koupil jsem tu Makitu RF a zatim se ji dari dobre :-)