Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > skrabanec na autoskle

o Navštíveno 1602x o
o 02.04.2013, 17:07 | ronny | Upraveno: 2013-04-02 17:08:23
ma nekdo nejake zkusenosti se srabanci na skle?cim se daji odstranit nebo aspon nejak minimalizovat?nevim jak se mi to stalo nebo kdo to udelal,ale vcera me malem jeblo, kdyz jsem to uvidel :(

asi nekdo rekne at to vymenim cele to okno,ale to se mi nechce
diky moc za rady a zkusenosti

foto k příspěvku  od ronny

o 02.04.2013, 19:49 | tommas
to je od škrabky na led, ne? Zaražený kámen v plastu, stane se :-/
Pojistit a vyměnit.
o 02.04.2013, 20:41 | Nevřis
pokud škrabkou tak to v poho vyleštíš, dojebal jsem si stejně okno na bawu. Stačí když si vemeš molitanovej kotouč lupneš ho do vrtačky, trocha brusné pasty a uvidíš jak to zmizí. Kdyby jsi byl z Moravy dojed , udělám ti to ....
o 02.04.2013, 21:21 | ronny
skrabkou to urcite neni podle me.jinac sem od bystrice pod hostynem Luke
o 03.04.2013, 20:35 | sts
Nevřis-molitanovej nebo filcovej, jakou leštící pastu?
Mám kratší škrábance na novém vyhřívaném nenasazeném okně.
o 04.04.2013, 16:22 | ronny | Upraveno: 2013-04-04 16:23:00
dnes jsem mel cestu okolo autoskla DARO tak jsem se tam zastavil.jeden zamestnanec to sel semnou omrknout a rika : hmmm tak to je hodne velke to nepujde rozlestit,ale neco zkusime.vzal nejakou pastu a papirove ubrousky a sram byl za minutu pryc :D

nevim,asi to byl kouzelnik
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3764 sekund.