Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > celkem zajímavá akce pro fotografi

o Navštíveno 1123x o
o 27.03.2013, 08:20 | cendler
Celkem mě to zaujalo a objednal si to, těch 250kč není moc a třeba to bude dobrý, mám zrcadlovku a vůbec sní neumím, tak snad mi to malinko pomůže, co myslíte?

[ Link ]

o 27.03.2013, 08:40 | 323Marty | Upraveno: 2013-03-27 08:42:19
Upřímně si nemyslim, že by časopis naučil fotit :o( Většina uveřejněných fotek bývá z 90% photoshop. Pokud si nechceš třeba vyloženě zaplatit nějakej kurz na práci se zrcadlem, tak bych doporučil knížku Mistrovství práce s DSLR. Pak už je focení jen o tvém oku. Hezký fotky nedělá aparát, ale mozek. Vše ostatní je už jen vztah ISO, clona, čas.
o 27.03.2013, 08:53 | Atrey
mrkni sem a čti a zkoušej :-) [ Link ]
o 27.03.2013, 09:16 | Mr.Scully
Myslím, že tohle budou spíš prakticky rady do terénu. Ale pokud neumíš ani naprostý základy typu jakou clonu, jaký typ měření expozice, jak ostřit atd., tak ti to bude k ničemu ;-)
o 27.03.2013, 09:44 | Atrey
vždyť to jsou uplný začátky, kterýma si musí projít každý, aby věděl co jak funguje. Pak už jedině nějaký kamarád který to dokáže polopatě vysvětlit, jednodušeji to snad už popsat nejde. ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3231 sekund.