Navštíveno 2731x

Prosim o porovnání služeb a spolehlivosti těchto dvou operátorů. Který je podle vás lepší a proč? (nehledě na cenu)
Jsem leta u vodafonu a zvazuji prechod k O2. U vdf jsem v celku spokojenej se službami, funkčnost samoobsluhy, jednani s operátory atd. (tedy až na jednu situaci, která vlastně spustila moje úvahy nad změnou operátora)
T-mobile jsem zavrhl hned. Jejich reakce (časové) na poptávku služeb jsou uplně mimo mísu a samotná nabídka je taky mimo.
Od vodafonu se mi nechce. Kolizi která nastala zřejmě nějakým nedopatřením, bych přešel. Jednání absolutně nekompetentního a tupého pracovníka callcentra, bych taky přešel. Ve finále, ač jsem stejně nepochopil jak k tomu došlo, vše napravil jiný operátor. Ale vzhledem k tomu, že se řešení protahovalo, jsem si nechal vypracovat nabídku konkurence, na stejné služby, které využívám u vdf.
O2 okamžitě reagovali a přišla nabídka o maličko lepších služeb(nepodstatné) za podstatně nižší cenu než mám u vdf. Ale jde mi o to, aby služby a komunikace byla minimálně na úrovni vodafonu.
Prosím o vaše zkušenosti.
thanks
nehledě na cenu vs. za podstatně nižší cenu než mám u vdf.
To trochu nechápu. Takže o cenu ti nejde, ale jde ti o chování operátora (člověka v callcentru), když se něco stane a potřebuješ něco vyřešit? Pokud jde o to, ono všude to vyjde nastejno, všude může sedět blbec... Ten co dělá 2 roky u vdf může pak sedět u kyslíka, i když spíše lidi tam jsou max. 2 roky a jdou, neb to není nic moc práce. A jen z tohoto důvodu měnit operátora, já ti tedy nevím, ale proti gustu...
U vodafone jsem řešil naposledy tak rok zpět, vyřešeno, chyba v systému, vrátili mi peníze a dokonce svou chybou i více, takže za mě spokojenost :-) Kyslík míval jsem, někdy ok, někdy na nic, podle (ne)schopnosti člověka na drátě...

25.03.2013, 17:52 |
TROY hele je to o lidech bohužel - ideálně kdybys měl nějakýho obchodáka kterej to bude prostě řešit napřímo a nebudeš muset nikam volat
abych to upresnil.
Samozrejme, ze mi jde o cenu, jako asi kazdemu. Ale dosud jsem to neresil. Ted jsem byl tak nas..nej, ze jsem proste zvazil prechod jinam a nechal si vypracovat nabidky.
O2 nabidlo temer stejne sluzby za podstatne mene penez. Kdyz se doresil problem u vdf, tak chtel operator, doladit jeste nejake sluzby, ale ja ho zarazil, neb zvazuju prechod ke konkurenci. Samo se zacal vyptavat proc, tak jsem mu to na rovinu vyklopil a ted mi najednou nabizeji snizeni ceny. Ale na nabidku O2 se stejne nedostali. Porad je O2 o 1000,- levnejsi. I kdyz si myslim, že tam nějaky prostor je.
O kauze kterou jsme resili ani nemluve, total kocourkov.
Jak je na tom o2 s rychlostí a signalem mobilního internetu? Máte někde po republice problem?

25.03.2013, 18:13 |
TROY add signál - tušim že právě telefonica ještě nezačala upgrejdovat vysílače takže pokrytí muže být zatím OK
No, nevím, nevím, ale tak nějak když mi vodafone přijde rychlejší
[ Link ]
Mě už stihli nasrat všichni tři. T-mobile, u kterýho jsem byl 10 let, nemůžu ani cítit. Soudím se s nima s kurvama.
Jsem u O2, loni jsem po vypršení tří let zkusil zaobchodovat a nyí platím cca 2800 za 10 telefonních čísel, data a mobilní net. cena s Dph.
totéž dal vodafone o 2000 měsíčně dražší. Pokrytí mi přijde v pohodě - mají hluchá místa, ale dá se to přežít...