Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výběr TV + repro k nim.

o Navštíveno 1169x o
o 24.03.2013, 10:35 | AllInOne
A protože to tu dlouho nebylo, doba pokročila, místní guruTV už ví, že plasma končí, tak chci poradit.

Panelák, menší obývák, společná anténa, 2,5 metru od TV sedačka. Na TV sem tam připojím xbox/psko, sem tam nějakej film.
Cena do 20tis a i vhodnou uhlopříčku s ohledem na vzdálenost koukání si nechàm doporučit. TV bude v urovni očí.
Vstup na internet , flashku.
Lcd/plazmu, nevím za tu cenu.

Repro/kino. 2,0 nebp 2,1
Nebude to na diskotéku, sem tam na nejaký cd, hru, film.
Tady váhám, co pořídit. Obývák celkem 5x5 metru.
Líbí se mi:
[ Link ]
+ nějaký receiver
Ale nevím, zda to není pro můj účel a prostor zbytečný.

Nebo toto, což se mi moc do obýváku nelíbí
[ Link ]
Vzhledove to neni dle meho gusta ale

Topic o TV sem prolezl, hodně lidí od té doby něco už nakoupila.
Podělte se o zkušenosti, názory.

o 24.03.2013, 10:46 | Kamil
ač kousek přes limit, tak bych vzal Panasonic TX-P50ST50E

o 24.03.2013, 18:27 | AllInOne
Jo, tuto jsem mel ulozenou z nejake diskuze. Je nad limit, asi bych ji zvladl ale.

A repro? Zdeny?:-)
o 24.03.2013, 22:06 | prohifi.cz
2 AIO: mám Pana P55ST50E a velká spokojenost ... vybíral jsem hodně dlouho a tohle mi vyšlo jako nejlepší možnost
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3021 sekund.