Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jakou čtyřkolku?

o Navštíveno 2009x o
o 17.03.2013, 14:20 | Tomášek
ahoj, urcite se tu spoustu lidi vyzna.. jakou koupit ctyrkolku, rozpocet plus minus 50t, jezdit to bude silnici, polnacky, sem tam nakej les, ale zadny divočení.. dulezita je psolehlivost.. diky za tipy a zkusenosti

o 17.03.2013, 14:27 | Kamil07 | Upraveno: 2013-03-17 14:28:48
Ja muzu doporucit Kymco, zacal jsem na MXU 250 za 30 tis. a musim rict, ze za ty prachy super ctyrkolka.
Trapil jsem ji v terenu, rekach atd. a porad jela bez jedine zavady.
Asi po roce jsem ji prodal a koupil Kymco MXU 500, ale to uz je zase jina trida.
Nicmene na MXU 250 nedam dopustit, snesla toho fakt hodne.
o 17.03.2013, 14:35 | Lufas | Upraveno: 2013-03-17 14:37:23
mame tak ctyry roky linhaje cinu 260ku...pozadavky tenkrat byli navijak,redukce a tazny,jezdim s tim prevazne do lesa pro drevo a max spokojenost
edit:je teda pravda ze po roce jsme ji rozebrali do posledniho sroubku a vse nasrikali,ale za ty money good...

foto k příspěvku  od Lufas

o 17.03.2013, 16:51 | PAVELK
Zeptej se na quadmania.cz ale dle mořích zkušeností je dobry jak je nahoře napsáno Linhai nebo novějśi i vzhledově zajímavý SMC Jumbo, děla se jak řetězové verze tak i kardan, do lesa je lepší kardan je bezudrzbovy ale na silnic je rychlejší řetěz , pokud bys chtěl lehce pritlacit na kacky tak se dá za zajimavé peníze pořídit Gladiátor 510 to už má 4x4 s uzávěrkou a je to taková větší kolka, nové je za cca 110 tis. Mrkni na stránky journeyman.cz jsou to dovozci do ČR mají díly na všechny kolky co jsem uvedl nahoře
o 17.03.2013, 16:52 | PAVELK
Rozhodně nebrat TGB,Shyneray, Lyda atp.
o 17.03.2013, 18:41 | johanik
Souhlas s Pvlem....
o 17.03.2013, 21:23 | ronny
mel sem moznost minuly tyden pojezdit na SMC jumbo 720r s vetsima kolama,navijakem a hlavne dobry byl nerez plez zespodu,v lese opravdu dobra vec.jezdeni byla fakt parada az sem byl prekvapenej co za strky to vyjelo.jemomze je to jina liga ohledne penez.ale treba nejaka jeta se bude dat sehnat za lepsi penize
o 17.03.2013, 21:32 | Tomášek
nepocitam ze bysme se s tim brodili v rece nebo s tim tahali furu dreva, na to mame traktor :D ale spis vetsinou bude jezdit silnici a naky ty pole.. a asi ani to nenajede hromadu tisic rocne, ale zas kdyz uz neco budem kupovat, chci aby to neco vydrzelo a byl na to spoleh
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.329 sekund.