Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HELP: hledá se VW Touareg modrý RZ 3AC 6920

o Navštíveno 2450x o
o 15.03.2013, 11:04 | m
HELP: hledá se VW Touareg modrý RZ 3AC 6920

Chlapi, neví někdo, nezná někdo?

Dnes ráno cca v 8 na Bohdalci když mu tam přítelkyně (červenej malej služební pěžot s moravskou RZ polepenej reklamama) vjela do pruhu před kolonou na semaforu, za semaforem si jí dohnal, zastavil oba pruhy a když zjistil že je to ženská a že prát se nebude, alespoň hrdinsky urazil pravý zrcátko.

Policie volána (už jen proto že je to služebák) a bude se to řešit, ale počítám, že se k tomu nepostaví, takže to budu řešit sám. Policajt pouze potvrdil, že dle RZ je to modrej Touareg a psanej na nějakou ženskou - víc se neodvážil mi říct. Auto už je dle RZ teda prolustrovaný, není se čeho bát - nepomohl by mi někdo s majitelem, prosím?

kdyžtak do mailu pod nickem - zadarmo to nebude, díky moc ;)

o 15.03.2013, 11:09 | AR
Boha...co se to děje? Nedávno ten kokot co vybržďoval nadměrný náklad a pak se zapírá že to on nebyl ale nějaký zaměstnanec, teď toto....to už je snad lepší sedět doma a nevytahovat paty.

btw předevčítem, po cestě trajfem do rachoty nás vytlačoval nějaký kokot s prasatem, pak vítězně ukazoval jaký je řidič jednička, za chvíli se další master v multikáře rozčiloval že musí dát trajfu přednost když jede rovně a on s mulťákem odbočuje, samo to nezapomněl dát najevo hlavou z okénka a chvalným pokřikem....
o 15.03.2013, 11:11 | m
já ho chápu, třeba mu tam fakt hodila myš, víme jak ženský říděj a jak rády přiznávaj barvu, udělal bych třeba i to samý bejt nasranej, ale čekal bych nějaký důsledek. Každá akce má svojí reakci a s tím je potřeba počítat ;)
o 15.03.2013, 11:51 | crazyape
Ja teda takovyhle chovani nechapu a nikdy asi chapat nebudu.....tak by tam hodila mys no a co? To je duvod nekoho dohanet, zastavit dopravu a jit si to vyridit? Rvat, urazit zrcatko ci se prat ?Proc? Kdyby se clovek mel rozcilovat u kazdy takovyhle situace tak asi nedelas nic jinyho nez ze dohanis auta a vystupujes ven. Neni jednodusi treba zatroubit a rict si ze to byla krava/debil a jet dal? Joo jako pochopim situace kdy nekde nekoho vybrzduje ci vylozene ohrozuje ale stejne bych nejednal takhle prehnane jen proto abych si vytahl ego...
o 15.03.2013, 12:29 | Zdeny60
Morálka? :-)
o 15.03.2013, 14:38 | Harryp
Zdeny60: Neriskuj!
o 15.03.2013, 14:42 | JP
přesně jako crazyape
o 15.03.2013, 15:39 | Zdeny60
Harryp: a čím? Že se někdo pohoršuje nad tím, co jsem před nedávnem kritizoval já? Chování k druhým???
o 15.03.2013, 15:49 | AR
no jo ale tys to začal přes Farnou ;)
o 15.03.2013, 15:51 | walish
Zdeny: Myslíš jako třeba to, když si tady vítězoslavně založil topic o tom, jak u vás nasněžilo a někdo jel po cestě opatrně a ty si svým nadpozemským subaru musel 200m jet 50 místo 70? Jistě, jen do toho.
o 15.03.2013, 15:52 | Zdeny60
Musím se vám smát...Napřed řvete jak postřelený podsvinčata pak se pohoršujete nad někým, kdo vyskočil, urval zrcátko a ujel:-)))))))))))))))))))))))))))))))
o 15.03.2013, 16:14 | AR
dědy spi dál ;)
o 15.03.2013, 18:01 | m
Hele "buzny". Ste fórum tatarů čím dál tím víc (až na pár rozumných stálých výjimek tady samozřejmě :)

Víte to vůbec? Všude jinde kde jsem dotaz a prosbu vznesl jsou reakce většinou nápomocné. Naopak tady je to jako ve škole. Ve škole nápomocné!

Zlatej Kesam, kdysi mi přišel mimo, dneska ho tady už beru za top TEN :)))

Magůrci :(
o 15.03.2013, 18:08 | Proffesor_W
no, tak s tim tak nejak souhlasim ... do vxseho zatahnout politiku a moralku, jak na novinky.cz
o 15.03.2013, 18:12 | Kotass
Kesam v Top 10 a skodovkar urcite jedenactej..no lol. ;)
Hodne stesti pri patrani.
o 15.03.2013, 18:16 | macek
m :-)) je to porad do kola tech rejpalu je do porad vic a vic
o 15.03.2013, 20:25 | brzda
moc tady nepřispívám, ale mám čerstvou zkušenost, tak se podělím. V Blansku jsem křžoval hlavní silnici z vedlejší, kde je špatně vidět přes živej plot a proto jsem si vyjel asi 30cm z hranice křižovatky do hlavní. Taky to nemám rád, hlavně na motorce ale děje se to v Brně celkem běžně, takže to předvídám, ale to co se stalo mě poměrně zaskočilo. Samo jel borec na hlavní. Žádný velký brždění, jenom mě objel. Potom troubení, zašláplý brzdy, kouř od gum, zpátečka a za mnou. Blikání troubení, na 30 mě předjel cca 80km/h a zablokoval cestu. Vylezl podsaditej ne moc vysokej kořeň a řval na celou ulic. Tak jsem si řekl, že ho nechám vyprdět a krokem jsem jel na zpátečku. Po cca 50metrech říkám, že nebudu ujíždět a zastavil jsem. Stahnul okýnko, borec doběhl a řval: Že mně ukopne ztcátko, že su zfetovanej, ať na něj dýchnu........ Tak jsem se omluvil, že jsem ho neviděl přes plot a urážky a nadávky pokračovali a jen jsem se modlil ať mě netrefí, protože s tím bych asi nic nenadělal, i když jsem dobře rostlej a 8 let cvičím. Dlouho jsem nad tím přemýšlel, jestli je lepší sedět v autě nebo vylézt. Jakou s tím máte zkušenost?
o 15.03.2013, 20:29 | pepe689
hm nekdyx je lepsi sedet v aute a nekdy opacne .Jinak Tuaregu asi moc v P nebude jinak na Bohdalci jsou kamery ze ???Preju at poridis .
o 15.03.2013, 20:44 | Proffesor_W
taky mam jednu historku. Jedu s kamosem z prostejova na brno, v pravym pekne ve felde. Blizil se kamion, kamos zajel do leveho a zacal ho predjizdet. Docela dost rychle nas dojel Mercedes ML, takove to SUV a zacal na kamose blikat. No, vite jak felda nejede takze nejaky zrychlovani nemelo smyl, kamos kamion predjel a hned se zaradil. Jedeme dal a najednou mi kamos rika "ty vole divej na neho" a borec v MLku jede vedle nas, vedle sebe manzelku, vzadu decko a von natahnutej do bocniho okynka prez tu manzelku, v ruce teleskopickej obusek a maval s nim za tim okynkem na nas. Cumel jsem na nej a zacal se smat, kamos mu ukazal prostrednicek a jelo se dal. Trochu nechapu ze takovu dementovi co evidentne nekam specha (asi do hrobu) stoji najednou za to se natahovat prez jeho starou na sedadle spolujezdce , drzet jednou rukou volant, necumet pred sebe a mavat v okynku obuskem.
o 15.03.2013, 21:31 | haskyvr6
Všude stejný, jedu si po Portugalce ( pro neznalý tranzitni trasa z vychodni Francie na jiho-západ, směr Irun-Španělsko) s cisternou naložená kyselina akrylová která je navíc kromě žiraviny hořlavá a nebezpečná životnímu prostředí, otevřený 3 bezpečnostní značky. Jedu 80 km/h protože po Francii s ADR zkrátka rychleji nesmím a najde se borec, který mě předjede na plné čáře a začně mě vybrždovat!!! Protože ho prostě zdržju a brzdím, jako nechápu proč se na mě nevy..., ja chci taky jen jet, takový auto má specifický chováni za jízdy a s 40t soupravou denně potkávám takovýhle trotly co mi to strkají před čumák s nohou na brzdě!!! Lidi prosím vás přemýšlejte za tím volantem!

Jinak borci v Tuaregovi asi ujeli nervy a posral to tím zrcátkem. Na jednu stranu ho chápu, lidi jezdí dnes jako dobytek a prosté mu ujeli nervy. Ale tím zrcátkem to po... To dělat nemusel. Mohl si "jen slovně ulevit" a nechat to být.
o 17.03.2013, 18:16 | noclue
kazdemu trotlovi, co niekoho vybrzdi a ide sa akoze bit prajem aby vybrzdil este vacsieho trotla, ktory mu v klude streli do kolena. Kto sa nevie ovladat, nema co jazdit.
2 brzda: vzdy je lepsie sa konfliktu vyhnut, nevies, co za blbca stretnes...
o 17.03.2013, 19:11 | muSlim
2 pepe689: "Jinak Tuaregu asi moc v P nebude" - to si myslel vážne? Touareg tu má každá druhá pipka čo mala len na "sociála" :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3307 sekund.