Navštíveno 3325x

Potřeboval bych sehnat Turecký med ve Východních čechách, Rychnovsko atd. Nevíte o někom, kdo jezdí třeba na jarmarky a prodává ho tam? díky

12.03.2013, 21:34 |
AR
přítelkyně má ráda ten z poutí a tak bych jí ho chtěl sehnat i mimo stánky a cukrovinkama :-)
A co má přítelkyně ještě ráda?

12.03.2013, 21:40 |
AR i ten se dá doma uklohnit ;)
Tureckej med mezi susenkama se mi nejak nezda...

12.03.2013, 22:10 |
AR králik: v českých luzích a hájích nic neobvyklého, šlehaný turecký med v sušence
ja mel za to ze je to jen ta preslazena tahajici se hmota se sekanejma mandlema nebo cim v celofanu :-)
20let jsem to nejedl, ale ted mne to zaclo zajimat :-D
aby ne kraliku na cokoladicky se uz studentky nechytaji
cokoladiclky ne, ale Smetanu jo :-D

12.03.2013, 23:32 |
CRK wwollff: asi před 10 rokama sem jed úplně luxusní na matějský, před měsícem nějaký světský měli stánek v bille a ten ušel, ale co třeba nějakej cirkus u vás zrovna neni, tam ho mívaj taky... (jinak, pokud si to chceš mazat na birlibána, tak je lepší med luční - jen v létě nikdy neaplikovat v přírodě)

13.03.2013, 09:51 |
TROY no v tuhle dobu nevim nevim - jedině někoho na matějskou poslat :o)
wwollff: čus ,u nás je každej poslední tejden v měsíci trh . Tam ho mají určitě,jinak pán ze Štítar u Kolína dokonce posílal . Mrkni na stránky chovatelé štítary,najdi si mejl na majitele a napiš mu,on di napíše přímo člověka a kontakt .
Flash AHC: děkuju ti, zkusím mu napsat.
jj, nebo ti dám vědět na meila,až u nás budou jarmarky třeba . Tam určitě pochodíš,každý měsíc to mají ;)
A případně ti ten med i rovnou proměří, zda je v ideálním obalu.

13.03.2013, 22:28 |
CRK hlavně ať ho nezačne vyrábět :D

13.03.2013, 22:47 |
FlasH AHC | Upraveno: 2013-03-13 22:51:43
:D ;)
walish :to víš ,hlavně aby to mělo pořádnou citlivost. Jak z toho nebolej zuby neni to vono ne :D
CRK: vyrábět učitě nic nebudu :D
jediný co sem dělal byl karamel v 7 třídě a dopadlo to pořádnym puchem jak se cukr připek na pánvičce.. takže fakt ne ,bude obal výrobce a prodejce :))
pošta snad nebude tak drahá,víc kusů bude lepší a doporučeně ,nebo jako obchodní balík :-P