Navštíveno 1540x

Tak jsem zvědav, kdo to odnese zítra :-) By mě zajímalo, kdo za tím je. Teď nejde web české televize, i když to nemusí být tím, neb oni to spouští ráno v 9 hodin cca :-)
Zítra, pátek, mohli by to být televizní weby, navíc plno lidí bude koukat na webu na slib prezidenta, tak by to byla docela trefa do černého, takže to jest můj tip :-)

07.03.2013, 20:31 |
Lufas no jo CT fakt nejede:-) hlavne at nam nechaj AHC napokoji;-)

07.03.2013, 20:58 |
JP To si zas hrajou děti s DDoS nebo co se děje?
V pondělí zpravodajské servery (idnes, novinky, ihned...), v úterý nejnavštěvovanější český vyhledávač (seznam), ve středu banky (ČS, KB, Raifka, ČSOB) a burza (cenných papírů) a nyní mobilní operátoři (kyslík a ty-debile). To je zatím účet vystavený útočníky, kteří primitivním DDoS útokem napadají české webové stránky.

07.03.2013, 22:04 |
AR podle tvhovna na zítra plánují weby státní zprávy, ray kokoteng to těžce rozebíral s it profou statní správy ;)
Tak dneska už i u nás:( Telefonica

07.03.2013, 23:04 |
AR deliquente: kyslík = Telefonica O2, ty-debile = T-Mobile. Mluví se o tom už od rána.
Aha. Mam to jen z firemnich zdroju. Byl jsem 15hodin v aute:-D

08.03.2013, 10:47 |
AR Del: Jojo víme, jezdil si po republice ;)

08.03.2013, 10:58 |
xSam Přitom je tak jednoduché se tomu bránit..

08.03.2013, 11:32 |
AR že jo, stačí vypnout serve ;)

08.03.2013, 13:08 |
xSam AR: když pominu trochu sofistikovanější řešení, tak ano:-)

08.03.2013, 13:14 |
AR tak pomiň a klidně se rozepiš ;)

08.03.2013, 17:27 |
xSam AR, někdy příště:-))

08.03.2013, 17:40 |
vomy7 xSam i ja bych to chtel vedet :)

08.03.2013, 17:47 |
xSam Jelikož je to část mého produktového portfolia, není vhodné se tu o tom rozepisovat. Nicméně google, dokáže najít spoustu možností.
Tady to nemá smysl řešit, hlavně by se měly zamyslet poškození, co udělat proto aby se to příště nestalo.
Vzhledem k jednoduchosti útoku DDoS, je bezpečnost webů opravdu velmi důležitým a aktuálním tématem.
Taky vám na webu české televize
[ Link ] funguje jen titulní stránka a pak jen zpravodajství? Ostatní mi píše: 404 - Not Found :-(
HIGHTOWER me vsechno na strankach CT funguje.
HIGHTOWER : Zkusil jsem namátkou pár odkazů a zdá se že to funguje jak má, asi chyba u tebe na příjmači :)
no teď už mi to taky běží, kurnik, ze mě dělají blbce :-D
Tak to je mazec
[ Link ] [ Link ] :-D to je administrátor, ten jestli si udrží místo, tak asi nevím :-D
Heslo pro správu webu banky "Banka123", tak to je mooooc :-D
tyhle admini sou lidi bez jakykoli odpovednosti.. vysere se to? tak vydrz ja tam dorazim.... me se ted hrabal ITak v diagnostice a samo mi dneska padala a nesla.... a pred tim aspon sla, ale pomalu... nejvetsi pruser je ze nemam u sebe instalacky a veci k tomu potrebny tak zmuzu kulovy, ale firma ma svyho ITaka :-)))) nic zpet k tematu, vyblil sem si tady jen momentalni zlost :-)))