Navštíveno 2742x

27.02.2013, 14:53 |
tappaja | Upraveno: 2013-02-27 14:54:51
Nevite nekdo co je to zac? je tezky se na to naucit? Ma cenu si to nechat nebo se to pokusit prodat?

27.02.2013, 15:05 |
clown ja myslim, ze to dokazes :) hele krivka je uz za pul roku, tak se ukaz :))
myslim,ze je to nerealny se na tom naucit..o)))
se podivej co to ma cudliku....o))
realny, nechat, rozhodne neprodavat :-)

27.02.2013, 15:36 |
tesil Ma to spoustu ovladacich prvku......:-) Ale je to hezky, urcite neprodavat a zkusit se neco naucit.
to tapajja. Prosim o detajlni foto a nastrel ceny. Dekuji

27.02.2013, 15:57 |
tappaja | Upraveno: 2013-02-27 16:01:21
Je otcova, podedil to od nejakyho strejce, nechal to zrepasovat a naladit v Horovicich, mech OK, proste gut stav.
Cena +/- 8tis, nevim jak je to realny, ale ja bych rek ze jo.
5ti rada 120ti basovka, kdyz vidim ty cudliky, asi to vzdam dobrovolne :o)
Je k tomu kufr.

Uz jsem videl hodne klavesnic, ergonomicke, tiche, barevne, podsvicene, ale tuto jsem jeste nevidel... Tato je od Logitechu?! :-D
nechápu, jak na tohle někdo dokáže hrát:)

27.02.2013, 16:18 |
soda semtex-od Hlavacka :-)
byvaly spolupracovnik, nez odesel do duchodu na to hraje. bral ji sebou i na firemni akce, kde jsem to zkousel a myslim, ze to neni pro kazdeho. navic pisnicky, ktere na to hraje jsou spise hospodske, ktere se az tak neznaji a pomalu se vytraceji. dle me je to jeden z nej hudebnich nastroju, vyda za celou kapelu.
vždycky mě to lákalo se na to naučit, ale zvládám jenom klávesovku. ale nechápu některý blázny jak na těch knoflíkovkách jednou, viz třeba tento:
[ Link ] já bych si to nechal, pokud nutně nepotřebuješ prachy a po večerech se na tom třeba učil :)
Amater. Musi se na ty cudliky divat :)
BTW: Neni to ten, co jednou prstil holku a ona u toho umrela? :-D
Me by zajímalo jak se na tom prehravá software :-D

02.03.2013, 09:00 |
xSam Naučit se na to hrát je kupodivu docela jednoduchý. A ty knoflíky jsou takovej strašák, většina je je jich spojenejch, takže jich tam ve skutečnosti tolik není:-))

02.03.2013, 09:02 |
xSam Ehm, naučit se hrát jako ten chlápek na tom videu, už samozřejmě jednoduchý není:-D
Tyvoe to je maniiik! No asi jako nejvetsi problem bych videl to, ze kazda ruka hraje neco jinyho, to jsem v pasti...
Asi pujde do sveta...
taky mi jeden minulý týden došel mailem :-D
[ Link ]
jaky tam maj rezivo v hledisti, ty voe....