Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz "promo code" EasyJet

o Navštíveno 4790x o
o 22.01.2013, 11:45 | Mila
Ahoj lidi,

nemáte někdo zkušenosti s tím, kde najít nějakou stránku s aktivními "promo code" aneb "reklamní kód" pro lety Easy Jet ?

Potřebuju se zase dostat z PRG do LGW a zpět a nějak jsem vygůglil, že se ty kódy dají někde sehnat, ale nemám ponětí kde :-/ Ludry mi každej měsíc zdražujou letenky a už mě to přestává bavit :-)

Kdyby jste někdo věděl tak moc děkuji ! ;-)

Mila

ps - klidně mi to můžete dát do mejlu na miloslav.stodola@razak.cz

o 22.01.2013, 11:58 | tappaja
Tak na to si zvykej, litam z Bristolu a ted po novym roce je to cenovej masakr...
o 22.01.2013, 12:06 | Mila
jakože je to mazec ... V prosinci to bylo za 2,5k v lednu jsem kupoval za 2,7k a teď už kupuju za 3,7k a druhá polovina března už je 4,5k :-) To jsou docela vtipný ... A na Wizz Air kašlu (tam je sice pořád za 2k), ale lítá to uplně do prd*le :-/

A ty jsi ty kopony taky nikde neviděl ani nehledal?
o 22.01.2013, 12:14 | tappaja
No hledal onehda, ale vse bylo propadly nebo zavadejici stranky, seru na to...
Rok odebiram jejich newsletter a ani jednou zadnej takovej kod neposlali, tak nevim, kde je brat. Ale kdybys neco nasel, hrn to sem.
Ja loni 2,5, letos kdyz letim dobre, tak 4,5, kdyz bida, tak 5... + litr za parkoviste, takze nic moc...
o 22.01.2013, 12:19 | walish
Záleží na datu, třeba 3.3. Bristol-Praha 1600,-
o 22.01.2013, 12:44 | tappaja
No to ja vim, jenze zrovna letim opacnym smerem :o) Takze v patek na vikend domu, v nedeli nazpatek a zrovna tenhle datum sem platil 205 liber!
o 22.01.2013, 13:05 | AR
hmm tak ani tady nic nemaji: [ Link ]
o 22.01.2013, 13:11 | tappaja
Jo, uz si vzpominam, narazil jsem maximalne na nejaky malicky slevy pro me do nezajimavejch destinaci, Praha ani jednou... Takze calovat za plno. I kdyz, pred 5 rokama sis moh o letenkach za bura nechat zdat...
o 22.01.2013, 17:20 | Sau
Tak promo kód nenajdeš kdykoliv si usmyslíš, na kterůkoliv linku, od toho je to "promo" kód :) Zrovna teď nedávno měl Easyjet 20% slevu na vše, teď co vím není snad nic.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3247 sekund.