Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada regalovky

o Navštíveno 1811x o
o 18.01.2013, 16:13 | Downland
Uvazuju o koupi diamond 10.2 nekdo radil i kef radu nevim :/
Jsou ty diamond 10.2 dobre nebo by jste mi doporucili za podobnej peniz jine ?
Posloucham vse od metalu po jazz rock elektroniku atd.
Casem se budou dokupovat predni sloupy a centr melo by to byt vse od jedne znacky nebo se to da kombinovat ?

Nemam rad hucici basy a malo strednich tonu.

o 18.01.2013, 17:06 | Tuner#2
Wharfedale je výborná volba, rozhodně lepší než současná produkce KEF v podobné relaci. Pokud budeš stavět kino, tak rozhodně stejná řada čili bych s nákupem moc neotálel aby pak ještě ta řada byla. Podstatné je mít hlavně stejný centr a předky, když je jiný zadek (v podobné kvalitě), tak se to nechá zkousnout. ;)
o 18.01.2013, 17:13 | Downland | Upraveno: 2013-01-18 17:14:06
a ted cim to krmit ? casem z toho bude to kino takze asi nejaky AV hodne lidi tvrdi onkyo jiny zase ze to jsou AV pro chudy tak nevim ? Libi se mi (ted jsem jak zenska) vzhledove yamaha nebo pioneer ale ja vim jde o kvalitu.
Ted to hlavni maximalni cena v cr 14 000 mam totiz moznost usa dovoz tak tam to vyjde o neco levneji.
o 18.01.2013, 17:28 | Tuner#2
AVčko pokud chceš šetřit Onkyo, pokud chceš kvalitu tak Denon ;) Pioneer, respektive jeho dovozce mě v ČR vypadnul z oka servisním přístupem a Yamaha mě osobně zvukově moc nesedí, má obecně zbytečně prezentní vyšší středy.

Z USA nevím, nevím, nevím... Jiné napětí/zásuvka, jiný tuner a donedávna i jiné síťové funkce.
o 18.01.2013, 19:44 | Downland
bi-wiring k cemu je to dobry ? kdyz to na to zapojim bude to hrat lepe ?

co je lepsi 6 nebo 8 ohm ?
o 18.01.2013, 19:48 | Pajk
Hele a co Dynaudio? Kámoš prodává cosi, mohl bych Ti dát kontakt. :) Byla by tam dobře udělaná cena a je to pár měsíců používaný.
o 18.01.2013, 20:31 | Downland
Ja jeste nevim ted budu do pondeli mimo pc +- tak se tu stavim v utery.

Jinak moje otazky ohledne ohmu a toho bi-wring me stale zajimaji.
o 18.01.2013, 22:04 | Tuner#2
Bi-wiring pokud ho bedny mají je obvykle dobré využít, pročistí se středy a výšky, které neovlivňuje basový reproduktor, který svým "doběhem" naindukuje v cívce napětí. Ohmy obecně neřešit. Impedance je kmitočtově závislá a prostý údaj výrobce stejně vůbec nic neřekne. Za celou svou praxi jsem zažil jen jeden problém ve spojení sestav a to bylo stejně podivné spíš na straně zesíku.
o 19.01.2013, 08:57 | Newman
Bi-wiring oproti klasickému zapojení na sloupech
Magnat Vintage 420.

- výhoda: dokonale křišťálový zvuk a cinkání Roberta Milese se stalo hodně nevšední záležitostí
- nevýhoda: přišel jsem o 7.1 a spadnul na 5.1 DD

nepoznám zvuk s výměnou "dvoulinky" do repro, ale tohle za to stojí
o 19.01.2013, 12:59 | giuseppe
Jelikož výběr regálovek, výběr zesilovače, slazení, atd, atd. jsou jako sázky do loterie, chci si koupit klasický studiový monitory s vlastními zesilovači. Neposlouchám hudbu jen tak jako kulisu, poslouchám cíleně novinky na CD, nové skladby, filmovou hudbu. Já jsem si vybral triamp KRK Rokit RP10-3. Mám je naposlouchaný a v téhle cenovce a v téhle kvalitě nemají konkurenci. Mohu doporučit. Posílám link:
[ Link ]
o 19.01.2013, 21:24 | Tuner#2
Newman: Pokud jsi přišel o 2 kanály, tak máš bi-amping a to je zcela něco jiného než bi-wiging ;) Takovej vyšší level.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3314 sekund.