Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada jaký Microsystem

o Navštíveno 2535x o
o 11.01.2013, 18:39 | fredy
chci si koupit nějaký micxrosystem do kanclíku, prakticky nahradí hudbu z notebooku, bude tam hrát radio, nebo mp3 styl house, swing house atd, žádné techno :) nemáte někdo zkušenost s tímto philipsem ? zaujal mě výkon oproti konkurenci, ale nemám si ho kde poslechnout a otestovat [ Link ] cenu vyřeším nákupem u konkurence... jinak investice by měla být něco kolem tis

o 11.01.2013, 18:44 | mrazik
No sice jsem shanel pred rokem, ale vetsina mela problem, ze nezobrazovala ID3 tag pripadne nazev souboru a nektere ani neumeli pustit konkretni mp3 file - umeli jen treba preskakovat. Jediny kdo z tech levnejsich to umel, je SONY a ten jsem nakonec koupil. Umi si nacist slozky a soubory, nema problem v prolezani jednotlivych adresaru atd. Koupil jsem SONY CMT-FX205 a jsem maximalne spokojeny.
o 11.01.2013, 23:25 | cezetko | Upraveno: 2013-01-11 23:28:55
Ten přesně mám v kuchyni. Manželka na tom pouští hudbu s iPadu. Jinak jsem ho kupoval za nižší cenu ve scorpio elektro, tam si ho můžeš i testnout [ Link ]

Ale máš to z ruky. Za mě ale rozhodně nebudeš ze zvuku zklamanej. Já ji kupoval právě kvuli tomu docku.

Teď koukám, já mám verzi PHILIPS DCM3020
[ Link ]
o 14.01.2013, 12:22 | hanzz
Do kuchyně jsme kupovali tohle. Zvuk je vyvážený, nevtíravý, relativně s dostatkem detailů, nepatrně pložší, ale za ty peníze a pro to využití zcela uspokojivý. Hraje na tom převážně MP3 z USB a rádio. Výhoda je, že je to v jednum kuse :)

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3231 sekund.