Navštíveno 2185x

Pánové,
pod olejovým nalévacím víčkem - světle hnědá emulze. Vyčištěno, po 2 dnech opět se začíná tvořit.
Voda v oleji = těsnění pod hlavo? Kolik cca oprava?
Nebo jiný důvod?
Díky.
pravděpodobně jezdíš krátké trasy, voda kondenzuje, se stává i u jiných aut, záleží jak to tam máš moc
Mrkni na měrku, jestli je tam ten šlem taky tak máš vodu v oleji, jestli ne tak je to jenom kondenzát.
vochutnej to, jestli to je sladky, tak je to fridex a jestli to je bez chuti, tak je to jen kondenzat..... a ten neres....
Na měrce pohoda, tam nic není, trasy jezdí holka 20km jedna jízda do práce a zpět, nějaký hopsy po městě.
U Subaru mi voda nekondenzuje ani na jednom.
Samantus - díyk, ale k tomu nemám odvahu - je to hnusný od pohledu, natož od chuti:-)))

30.12.2012, 15:38 |
Lubak Pokud couračky tak se auto neohřeje a kondenzát se tvoří vcelku běžně. Voda nemizí?
boze, slecinko :-) ja nerikal at si to namazes na rohlik, ale ponor do toho jen spicku jazyka..... clovek za celej zivot pozre daleko vetsi sracky... a rika se ze prumernej automechanik zkonzumuje za celej svuj zivot deset litru provoznich kapalin.....
pouze kondenzuje voda, 20 km neni tolik aby se to vypalilo :-) takze bud v klidu :D
moje rada :-) pul sekundy a hned vis na cem ses.... ochutnat, ochutnat :-)))))
ale fuj,to je nechutny :-)))
Kup STI a neres tenhle pekac:)
Kozel: kuwa to je pro holku:-)

30.12.2012, 17:51 |
AR kua zdeny nerikej ze si takova fajnovka ze bys to neoliz kdyz ti nevadi chlupy :-DDD
Chlupy? a dost.. du blejt... to bych radsi do sucha vylizal olejovou vanu z tatry....

30.12.2012, 21:02 |
Lubak AR: ty vole jak to víš že mu nevadí chlupy?.-) osobní zkušenosti?.-)

30.12.2012, 21:12 |
fredh tady číst diskuzi, to je skoro o život. Málem sem se díky ARmu a Samantusovi nezvedl smíchy z pod stolu. Díky...
jj, kondenzát. Na našem Cliu je to taky, taky jsem to chtěl řešit, ale je to normální jev...

31.12.2012, 09:44 |
AR Lubak: ne osobní zkušenost že by mě zdeny lizal nemam ;) ale ve vedlejším tématu to zmínil že si v tom libuje ;)

31.12.2012, 12:23 |
Lubak AR: tak to jo, já už myslel, že se pomalu mění forum na 3%.-)
Lubak: vzhledem k tomu,že zde chodí i fanoušci komety, tak nejsi daleko od pravdy :-D:-D (tesil si nedávno stěžoval, že se mu nevěnuju, tak abych ho potěšil :))) )
Tak co? Zdeny lizals? a co Ti na jazyku zbylo? sladka chut? bez chuti? a nebo chlup? :-))))
Hoši, běžte to řiti:-)
Lízal, jsem lízal... A je to olej, sladký to tedy nebylo vůbec.
Dneska cesta 250+250km, takže to mělo času dost, po dojetí jsem otevřel víčko a skapal voda. V nádobce-zdá se-neubývá.
Zdeny byl bych v klidu není to nic tragického, kdybys viděl koncernový 1,4 Tdi tříválec tak bys asi hned měnil hlavu a půl motoru k tomu, bohužel by ti to nepomohlo :D
Asi to vypustím z hlavy.
PAVELK: a jak ty, chlape? SPokojen? Nebo bude prodej/koupě?

31.12.2012, 16:45 |
PAVELK | Upraveno: 2012-12-31 16:48:17
jj spokojenej jsem ale stejně pokukuju po něčem jiném, asi ho mám malýho tak potřebuju větší auto :D, byl jsem se povozit panamerou, suprové povozeníčko doufám že brzo bude stát doma