Navštíveno 1387x

cus shanim nekoho z bolky kdo se vyzna v chybach na vagu a samozrejme napichnuti.nejlepe VW.
jicin, kamos cca 400 za napichnuti
400 za napíchnutí jo? si blázen ne, nebo teda spíš tvůj kámoš
spek3d:zaskoč do Jelínek laureta Nádražní ulice, ofiko salon a troufnu si říct že 200 za napíchnutí i s protokolem závad, není potřeba podporovat zloděje
pavelk: jo zlodeje, tak to si na ten pocitac nevydela ani do konce zivota :-) vem si kolik si berou ostatni- od 600kc a vejs :-) prej 200 :D 400 zlodejina? oukej :D

29.12.2012, 23:15 |
1kw Prosímtě u nás na STK resp. na emisích to dělají za 250,- s technikou BOSCH a všude je to cenově +- stejné..
Luboš1:doba se už hodně změnila, jsem z MB tak věř že ceny znám :-)
znamej mi to napichuje za tri kila ale nejsem si jistej v jeho vysvetleni zavady,takze si to chci jen nekde nechat bud potvrdit nebo vyvratit..:-D
Mam. Nymburk. Dohodnem se...

30.12.2012, 02:36 |
Samantus | Upraveno: 2012-12-30 02:38:02
ofiko salon za dve kila? no nevim no :-) pres techniky? na zakazku? jestli ne, tak kdo tady pak je zlodej :-)))) nevim no ale drzet diagnostiku v ofiko servisu, kvuli dvoum kilum za vycteni DTC by me mohlo jebat, ale asi mas pravdu v tom ze je uz jina doba....
edit: i kdyz je fakt ze skodovku a koncern dneska nacte kdejakej jouda s krumpacem v ruce,... tyhle znacky ja neresim tak nevim a navic sem vozralej, tak me berte s rezervou :-))))
barthez--jezdis do mb?cena?diky
Ja to delal kamosum zadarmo,max za ciga kdyz nekdo dal. :)
mikevr6: asi tak :)
za 100,- max :)
a z vas dvou je nekdo boleslavak popripade z okoli?
Pracuji v Mnichove Hradisti, jinak pres tyden jsem v Liberci a o vikendech v okoli Mimone :)
spek3d :
Moc casto ne, ale to si doraz do NBK. Mas to 26km. Zda chces pouze napichnout auto, tak mi jen na benzine koupis kafe a hotovo...