he tak takhle nejak sem minulej ctvrtek vyjizdel z garaze. Za dva dny tady napadlo 70cisel. Ale bylo to jenom tak 20m a jeste sem si to srabsky sel proslapnout jestli tam nejsou nejaky zmrazky. Hlavne v tom mantilnelu co mi na prijezdovku dela pluh
Jsem teda čekal že to otočí, vezmě autolano a vytáhne jeden kamion po druhým, no nic, dal si to tím sněhem hezky,ale myslím že s novější audi by si to kvůli případným pastím schovaným v tom sněhu nedal.
no jo kdo je z hor tak asi umi posoudit co jaky auto projede...my jsme pred par lety meli s kamosem "utrzenou lanovku" takovou jakou jezdil Machacek v Samotarich a nikdo nechapal kudy jsme jezdili...videjko o nicem :-)
Q7 stejně jako X6 apod sorta tak to zapdne ve sněhu ani neví jak rychle :D ano RR je možná pekáč na Ntou ale opravdu narozdíl od německejch parodií aspon nezapadne skoro nikde.... a líp se chová jak na silnici tak v terénu zatimco ty německý věci sou na hnědáka v obojim...
Knightey : jj dyt jen ukázka toho že to projede místama kde X6 a Q7 dávno končí ..... tj. rovinka a sníh ;-)
ono i BMW má v určitejch bodejch lepší 4x4 jak audi.... jenže jen v určitejch takže v reálnym světě to je bmw k prdu a ta přehnaná inteligence kol je vlastně k hovnu a symetrická 4x4 si frčí kdežto řídící jednotka BMW netuší co se děje :)
schwaboid : jj to sou přesně podmínky kde prostě "inteligentní" 4kolka nemůže uspět.... řek bych třeba s výjimkou starejch GTR který byly natolik inteligentní že když zjistil prokluz na všech 4kolech tak se přepnou na stálou do doby než prokluz nepřestane :) ale vůbec nemám páru kdo by se skylinem jezdil do sněhu :D
škorpijo a pežot to sou docela unikátní 4kolky teda ;-) stejně jako starý mondeo či accord .... těch moc neni vidět ;-)
Nismo.Power: souhlasím s tebou že stála mechanická 4 kolka je nejlepší, ale nesouhlasím že Subaru je lepší jak quattro, jednak není quattro jako quattro a není subaru jako subaru. Na youtube bylo video Subaru Legacy cca 2002 vs Passat B5,5 a subaru nemělo šanci, jen to video nemůžu najít :-(
Ono na netu je videi.....samozrejme je to auto od auta jiny a na netu muze bejt fura videi kde jedna automobilka pretahne druhou na lane ale to by se muselo testovat s predpisovejma pneu a stejny znacky modelu a hloubky dezenu pak by to melo smysl..... Dokud tomu tak nebude tak subaru pokazdy ujede quattru na ledu i na snehu :-) stejne tak na snehu bude lepsi swift resp. Justy nez nejakej starej doutnik ;)
pche tyhle prašanový srandy není problém projet, už jsem to zkoušel, nebo vyskočit z parkálu kde ostatní to musí odházet aby tu jednonápravu dostali na cestu...ale že mám teď už strach o ten přední //M kový nárazník který je poměrně nedostatkový tak už takhle neblbnu ;)