Navštíveno 1529x

zvazuju kamna na pelety, tak bych se chtel zeptat zda nekdo nema zkusenosti? Na co si dat pozor, popripade za co si priplatit. Zaujal me jeden italskej vyrobce co ma naprosto super kamna za neskutecne super penize od 27 do 35 tisic.
[ Link ]

17.12.2012, 23:37 |
kaa Hezky. Zasobnik na 9kg je ale smesne malej, budes furt dosypavat.
Ja si prave rikal, ze nemaj takovej vykon tak tolik nesezerou. Mam velice dobry zatepleni v drevostavbe, tak nepotrebuju takovej vykon, takze to ma mensi spotrebu na hodku, ale vaham mezi temahle:
[ Link ]

18.12.2012, 14:24 |
xSam Taky by mě něco na pelety zajímalo, potřeboval bych nejlépe krbová kamna s výměníkem.
Ty ceny jsou však šílený:-(
Kdyby se povedlo sehnat něco do 35K, byl bych šťastnej jako blecha. Ale nevidím to moc reálně:-(
kamna drahý jako prase, pelety drahý jako prase.. zlatej normální krb a normální dřevo

18.12.2012, 21:47 |
xSam No jo, ale krb mi nevydrží hořet celou noc:-(
no to chce akumulaci a regulaci.. natopit a pak cucat z akumulace podle potřeby..

18.12.2012, 23:34 |
xSam Only_One: tak to vůbec netuším o čem mluvíš, tomuhle moc neholduju:-(
Mám doma krb s výměníkem, ale krb je malinkej a radiátory mi pouze zavlaží, ale za pomoci dobrého dřeva tím barák vytopím, ale je potřeba přikládat každé dvě hodiny, což mě v noci štve. Peletky by tohle elegantně řešily.
Plyn je drahej jako prase, tak bych chtěl aktivně používat sekundární vytápění a nevím moc jak na to...