Navštíveno 2461x

Hrdě držen americkým vozem ;-)
[ Link ] #!
V tématu "Audi vs BMW" jsem sice na tvé straně, ale tady tohle...WTF???

15.12.2012, 14:30 |
mishan | Upraveno: 2012-12-15 14:31:51
.

15.12.2012, 14:40 |
MaxxT ukazka americke kvality :-))
přesně tak, kdyby jste nechaly v německym autě Rko a vystoupily tak auto někam odjede dveře si o něco urve a zboří se na totálku....
tohle je ukázka jak uměj udělat blbuvzdorný auto, člověk vystoupí nechá tam Rko páč v manuálu se nedočet že by ho tam nechávat neměl když ospouští auto, 7 minut si to tam krouží a ani ty dveře si neutrhne ... a jak drží stupu ;-)
Ty woe, muselo prijet 5 aut zachranných složek než nekoho napadlo stoupnout si doprostřed a "nasednout" :-DDDD Tohle je přesná ukázka jejich myšlení :D Už jsem se leknul ze uzavřou ulici a budou čekat než dojde benzin ;-)
Nismo se trochu pleteš,pokud u německýho auta třebas BMW E60 dáš jakoukoliv rychlost(u automatu) otevřeš dveře tak se auto samo zabrzdí :-) Takže nehrozí žádná totálka ani utržený dveře, navíc pokud dobře vidím jde o auto tak ze 70 let možná 80 a to byly ještě tanky
NP jestli máš rád věci co se točí, tak si pusť Postřižiny, tam je taky jedna scéna pro tebe
Kadel
PAVELK : jo ale to maj novější auta ;-) tohle takový funkce ještě nemělo no :)
Hasky : nj jenže to sežere třeba 2L za hodinu takže mít plnou tak tam bude jezdit tři dny :D
Nismo moc to hrotíš, každopádně zkušenosti které máš ti nikdo nebere, jen si až příliš poblázněný US kárkama. Já se dodnes nemůžu na ty jejich nesmyslně hnusný interiéry ani podívat,o lícování karoserie nemá taktéž cenu mluvit
každýmu se líbí něco jinýho.... to se slícovánim asi nemyslíš vážně ;-)) to si můžem kdykoliv kdekoliv na určitejch příkladech vysvětlit že to je stejný a že nejlepší slícování má lexus....
já nic nehrotim dal sem to sem jako srandu cype ;-)
Muj boze to je banda kretenu, napred jeden provede tohle, pak vyleze hromada dalsich a cumi na to, pak dalsi hromada prijede s majakama a cumi na to. Pak prijde jeden a skoci do toho a chcipne to. Vsichni okolocumici zacnou rva YEAAAAAH UUUUUUUUUU WOOOOOOOW UEEEEEEEEEE a dalsi tri roky ho budou oslavovat jako hrdinu co zabranil ekologicke katastrofe nacez on bude kandidovat na starostu a vyhraje kvuli podpore obcanu a hrdinskemu cinnu. Par let na to se stane prezidentem a da rozkaz k napadnuti severni koreje nebo neceho podobnyho. To je fakt narod kretenu tohle. Divim se ze tu popelnici nerozstrileli na sracku nebo do ni nenajeli nakladekem ci neco podobnyho.

15.12.2012, 19:03 |
Marťas1 | Upraveno: 2012-12-15 19:05:17
ukázka americké blbosti
proffesor: přesně!

15.12.2012, 19:17 |
Honza2.016v | Upraveno: 2012-12-15 19:18:30
nascar na 5m:)
nechápu.. ja pravda že to je tank, ale přistavit větší auto, nebo náklaďák a násilím to enchta do toho naboura a byloby to vyřešený během chvíle..
Tak třeba to hlídali a čekali až dojde benzín :))

15.12.2012, 20:12 |
JA jako Proffesor
v Čechách by to bylo chcíplí ve 30 vteřině...nechápu co se tam sjelo, třeba čekali AlKajdu
Nismo.Power:jenže Lexus není amerika :-)))
:-)))))) lool to jsou USA mamlasové :-D
no dyt už tam řešily ře by měly prostřelit pneumatiku tak týpek řikal "a co kdyby se netrefily? " :)
je to banda kokotů no a dával sem to sem pro pobavení to je jasný :)
PAVELK : jasný já ti jen naznačoval že nenajdeš rozdíly mezi DE x USA a nejlepší stejně bude lexus v tomto bodě ;-)

17.12.2012, 12:09 |
Conan Nejdůležitější jsou ty hasiči s žebříkem ...
Jako Prófa :)
Dveře neutrh, ale ty panty a všechno okolo bude asi ve slušným stavu :)

17.12.2012, 17:30 |
Kesam Od začátku jsem si říkal proč tam nikdo neskončí a nakonci přijde borec kterej to takhle udělá :D
Když je v konkrétním bodu lepší německý auto, tak se najde jinej konkrétní bod, ve kterým je lepší zase japonský. Debata o hovně jako vždy :-D

17.12.2012, 20:14 |
Komba A nejde mi do hlavy,proč to krouží takhle do kola,když má odemklej volant,kterej by se srovnal a jelo to někam rovně ... fakt tramtárie tam v tom USA :D