Navštíveno 12639x

za mě líbí, řekl to natvrdo, neb slušnýma kecama se ve svinstvech nikam člověk nedostane. Uvidíme, co bude vyvádět dál ;-)
[ Link ]
Bude bourat jako na kazde jeho rallye :-)
Jinak se mu nedivim,je mi z toho tady taky na zvraceni

25.11.2012, 21:45 |
Crimson | Upraveno: 2012-11-25 21:48:03
jako dobrý ale chvíli jsem to nepobíral zejména ty 3 krále..
Gott taky dobrý, škoda že to nedotah do konce
zato ta Lucka to přehnala s tou Jiráskovou, ostatně jako každý rok extempore
byla to msta Gregorový za vyhození Brzobohatýho z divadla Jiráskovou, chápal jsem tu řeč dobře
proč ale mluvila k nebi, dyt Jirásková ještě žije ne ?
já neviděl vůbec slavíka, jen tohle jsem si pustil po přečtení pár článků, co se tam dělo :-D Slavík, TýTý, Anděl apod <> mě vůbec nezajímají, stejně je to o ho...
Tak k tomu gottovi nemám slov....

25.11.2012, 21:57 |
Pajk No mě se ten jeho proslov nijak moc nelíbil.
"Změnit svět jsem chtěl. :D Budu nasazovat svůj život." OMFG
Trochu idealista nebo co.
Ale neříkám, že nemá v těch 4minutách pravdu, to bych lhal.
Akorat jsem prisel domu, pustim TV a jdou slavici, za par minut prisel Landa a hned jsem si vzpomel na JRa :-)
Nedavno mi rikal ze Landa chce neco rict v zivem prenosu jinak ho nikde nenechaji mluvit
Prisel mi ze mu dost hrablo ale ve spouste veci mel pravdu, hlavne to ze komunisti jsou jeste dneska voleny
Landa si hraje na spasitele této země a byť není hloupej, tak si troufnu říct, že je vcelku nemálo pošahanej. A to říkám jako člověk, který má jeho hudební tvorbu rád, od Orlíků až po muzikály.
Landa si přece nehraje na spasitele. On chce vyvolat nějakou reakci a ne jan to, že mu lidi zatleskaj. Jak sám řek, tak hudba na to nestačí.
Řekl co chtěl a co si myslel. Jen mi přijde že má svoji ideoologi nasazenou tak vysoko, až je chvilkama trochu naivní, ale s těma rudochama má boužel pravdu.

26.11.2012, 08:05 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2012-11-26 08:05:57
Všeobecně se slavíci změnili k vyřizování osobních záležitostí a politickou taškařici. To že to tu bylo v prdeli za komára je fakt a že to tu v dnešní době je pomalu ještě horší, je fakt ještě tvrdší. Dokud si to lidi neuvědomí a nedají to těm nahoře jasně vědět, tak si budou dělat co chtějí. Věřím, že pokud se to nestane, bude tu za pár let DPH 30% i na plíny, daň z přijmu 20%, do důchodu se bude odcházet v 90 atd. Je jen dobře, že do toho Landa šel, i když v nějakých případech dosti zvláštně. :-D

26.11.2012, 08:34 |
Hanes četl jsem s Landou potažmo Žitem rozhovor v mladé frontě, je tam v podstatě to samé co říkal v televizi, dost mě překvapilo jak to podal,ale chtěl na sebe upozornit a povedlo se mu to, podle toho plánu co lehce odkryl v tom článku to má v hlavě srovnaný dobře, jen ty cíle jsou dost vysoké. V televizi to podal velmi chaoticky, tlačil ho čas a chtěl do těch pár minut nacpat vše co měl na srdci, což se mu nepovedlo a plácal tam nesmysly.
Jen mě mrzí že plánuje ukončit hudební karierum jeho hudba mě vždy oslovovala.

26.11.2012, 10:36 |
Conan Vidím to jako Hanes...
nevím, začínám mít pocit, že se opravdu zbláznil, nebo byl naspeedovanej nebo co, "král králů Karel Janeček" tomu dal korunu..
škoda, to co dělal možná mělo nějakej potenciál, ale po tomhle ho asi moc lidí už nebude brát vážně

26.11.2012, 12:02 |
Mika Stále si potřebuje něco dokazovat? Tímhle šel s kreditem dolu :-(. Na to, že si to mohl připravit tak mi to připomínalo nějakýho feťáka co mluví pátý přes deváty :-(. Na druhou stranu má pravdu v tom, že se lidi dnes na sebe usmívají a vzápětí vám vrazí kudlu do zad.

26.11.2012, 12:05 |
MazliG | Upraveno: 2012-11-26 12:06:13
za mě jak mám rád nějaký jeho starší kousky a to hodně rád: tak tohle .. palec DOLE .o( . neměl něco pod jazykem ? bo sekta ? .o)
Ne, že by mi všechny Landovy myšlenky byly proti srsti, ale jejich forma prakticky vždy.
Ten rozhovor na idnes mi definitivně potvrdil, že se zbláznil. Samozřejmě, že takovéhle extrémní fantazie jsou lepší než sedět někde doma, ale ty kecy o čarodějích a o tom, jak Sigma bude ve finále ligy mistrů, protože on je přece mentálně připraví... nene, sorry, ale je to totální cvok.
ja to citim opacne, nez RB :-)
ty myslenky mi prijdou absolutne OUT, ale je mi sympaticky ten styl, jakym se za ne pere. De facto to dela stale uz od dob Orliku, takze me z toho nebije do oci takovy ten klasicky populismus jinych umelc... medialne znamych osob.
No bud je to predem promysleny tah, jak si prijit na dalsi prachy a´uzit si chvile pozornosti nebo fakt na necem jede.
Tak já myslím, že se mu to povedlo minimálně v tom směru, že se o tom bavíme i tady na autohifi :-) . Mě to příšlo podobně jako Hanesovi - snažil se mluvit rychle (a očividně po tom částečném ochrnutí na obličeji mu to moc nešlo) a tak nějak nekoncetrovaně až chaoticky.

26.11.2012, 15:12 |
Kesam Já sem našel nějaké video on ty vole zakládá nějakou sektu a asi to myslí vážně :-) Taky tam povídá že se za rok vrátí a ty zloděje co to tady rozkradly tak to znich dostanou.
informují o tom i ve světě... :)))

ze začátku nácek pak kazatel teď spasitel asi už neví co by
Je to debil, vzdycky byl, je a bude, jen se to snazi uhrat do outu. Tema nesmyslama nerekl nic novyho. Kdyby si do toho mikrofonu prdl, udela tu samou sluzbu akorat to zabere setinu toho casu.
..no vidíte,místo 4 minut se to dá všechno říct za 31 sec.
[ Link ]

26.11.2012, 16:09 |
nome | Upraveno: 2012-11-26 16:11:14
takže jestli se stanu známým koučem ve světě, tak se třeba vrátím domů jako bohatý čaroděj.
tak tahle věta mě dostala... celkově mám pocit že ho schvátila taková menší paranoia
takže chvalme žito

26.11.2012, 16:42 |
Lufas

26.11.2012, 16:47 |
gizmi jako Profesorskej :) Jinak zpivat nikdy nezpival, takze nechapu to 3. misto... nejradeji jsem ho mel za dob Orliku a co obratil o 180stupnu, tak se sere do vseho a nic nedela poradne. Defakto neumi nic :)

26.11.2012, 17:00 |
Cenda | Upraveno: 2012-11-26 17:00:50
zblbnul. Teď už naprosto jasně a definitivně. Ten člověk je prostě psychicky nemocnej.
uplne presne jako gizmi, ted jsem si navic precetl ten jeho rozhovor pro idnes a teda ...
A poslední kousek?
Ten vypadá jednoduše, ale není. Položím základní stavební kámen Chrámu Zlatého draka, což bude největší runový chrám na světě. Tam přijdete, nikdo na vás nebude mluvit, pomeditujete si v různých kójích... a za hodinu budete odkoučován.
Ten chrám bude v Praze?
Nejlépe v Praze. Ale musí být vidět i z Polska!
... mel by prestat hrat to Diablo.

horší je, že jak mu hráblo, tak mu to sebralo pud sebezáchovy,
takže pokud ho nesežere žralok a nezabije se na WRC, tak ho někdo domlátí v ringu !

26.11.2012, 19:05 |
vypuk Hráblo nehráblo, k0k0t nek0k0t - nebojí se říct na plnou hubu co si myslí, v téhle zemi se pomalu lidi bojí říct i něco blbého na cigána. A ještě jedna věc - na Landu v diskuzích někteří nadávají až to pěkné není a to redakce necenzuruje a nepromazává, ale jak je debata o cigánech - Příspěvek byl odebrán na základě porušení pravidel serveru. !!!!!

26.11.2012, 20:48 |
hanx | Upraveno: 2012-11-26 20:49:59
Já ho uznávám. Nebojí se toho, říká co si myslí. A pro vás, co mu tady nadáváte že mu hráblo - běžte se taky ozvat proti tomu svinstvu co se u nás děje. Jsem na vás zvědavej a čekám na to.
Dodatek: stejnej člověk co nadává na politickou situaci a všechno pak nadává i na toho, kdo se proti tomu ozve. Logika? Ne.

26.11.2012, 21:17 |
JR Posledni dobou mi Landa prisel v pohode, ale kdyz na FB zacal blbnout jako Zito, tak je jasny, ze ma nejakej moc fajnovej matros. Staci si precist jeho prispevky na FB a kazdymu musi bejt jasny, ze to nema v hlave v poradku.

26.11.2012, 21:27 |
Proffesor_W | Upraveno: 2012-11-26 21:31:40
Kazdej den rikam ze sou komunisti sraci a rekl bych to klidne do mikrofonu pred zaplnenym divadlem, co je na tom obdivuhodnyho?
26.11.2012, 21:12 | Paczqo
Co to je za hovno? Proklikal sem tam snad vsechno, samy pozitivni vlny, vodnari, runy, ale co to konkretne je tam nikde neni. To je Astar Seran?
Proffesor_W: mam z toho stejnej pocit jako ty ale ten kdo za tim stojí je pro Landu král králů a to si myslim že taky o hodně věcech vypovídá.
Jinak tenhle blabol je ted snad všude Fcb, letaky ve schrankach atd...
Však i Klus o tom zpívá v čase:
3:30 - 3:47
[ Link ] A k Landovi: Zoufalí lidé dělají zoufalé činy...
Kdyby všichni drželi stále jen hubu, tak by 17. listopad 1989 nikdy nebyl...
Nesmíte to brát doslova a povrchně, ale zamyslet se nad tím, co tím "básník" chtěl říci...

26.11.2012, 21:52 |
Hanes No rozruch udělal dostatečnej, jen si přiznejte kdo nezadal do vyhledávače některou z věcí o kterých mluvil, kdo neklikl na odkaz ke králi králů.
Pokud je tento rozruch součástí plánu tak si myslim že mu vychází, jsem dost zvědavý jak se o tom bude mluvit za ten slibovaný rok.
Čím víc to pobouří lidí tím větší zájem o to bude ať je to cokoli.
Názory lze vyjádřit i slušnou mluvou. Z toho, co teď předvedl, jsem byl dosti rozpačitý a asi jsem nebyl sám? To bylo pouze výrazem hlouposti a omezenosti. A navíc -vždyť on ani nedal dohromady souvislou větu! Za mě palec dolů!
Myslím, že zrovna Klus to tou skladbou řekl krásně slušně a myslím, že tím ovlivnil daleko víc lidí než Landa svými bludy. Dokonce mají oba totožný názor (že to jde do prdele, ale pořád je to o míle lepší, než kdyby tu byli komanči), ale touhu mluvit vulgárně ve Státní opeře a s ptákem kdákat o nějakým svým templářským řádu a kouzelnickým koučování, to předvedl jen jeden :-/
Tak Klus je mladej, nadějnej, Landa už toho má za sebou hodně, uvidíme, pokud to stále půjde do kopru, co Klus za 20 let bude říkat, zpívat...
Není nikdo, komu když něco bude 100x vadit a stále dokola, tak 100x a stále do kola bude říkat slušně: Odejděte, dejte pokoj apod...
A to že nedal kloudnou větu, tak to vidím tak, že věděl, že tam má málo času, řekl bych, že i čekal, že tam někdo naběhne a odtáhne ho pryč, nebo mu vypnou mikrofon, proto ten neustálý pohyb, necelé věty, to udělá každý, když neví, co se bude dít, v rychlosti...
Trochu nevím, co myslel v tom rozhovoru pro iDnes, že má v krku dvě boule a že si je nenechá vyříznout, trochu mě napadlo, zda třeba nemá nějaký nádory nebo tak něco a nebo zda je to jen metafora...

26.11.2012, 23:02 |
Mr.Scully | Upraveno: 2012-11-26 23:02:49
Právě proto, že máme parlamentní demokracii, tak není žádný důvod dělat něco jinýho, než to říkat slušně. Agrese má význam v případě nesvobody, neexistence voleb nebo tak něčeho. Ale v zemi, kde se 65% lidí o politiku nijak nezajímá a zbytek převážně volí stávající parlamentní strany, nemá cenu cokoliv řešit. Výlevy jako ten Landův akorát zvyšují míru agrese ve společnosti a taktéž zvyšují pravděpodobnost na nějaké radikální pseudořešení a opětovný nástup nesvobody/diktatury, ať už levé nebo pravé.

27.11.2012, 02:55 |
MAX Mr.Scully - na druhou stranu - kdyby začali zlodějům sekat ruce jako ve středověku, a to včetně těm nahoře, tak by si možná dávali majzla. Ale to už kapku zavání islámem, že jo.. :-)
I když, možná vzhledem k tomu co se děje v Bruselu.. Kdo ví, jak bude evropa vypadat za 200 let.. Aby to nebyl zadlužený, rozkradený a krizí zdecimovaný kontinent na kterém budou islámští radikálové pěstovat mák.. :-)

27.11.2012, 03:02 |
JP A co proboha má bejt že to neřekl slušně, měl čepici a co já vim jaký všechny hovadiny ještě kdo řeší? Fakt nechci žít ve světě kde by se každej choval stejně podle etikety a kde by nikdo nedělal nic "kulturně pobuřujícího". Kdyby lidi neřešili takový hovna jako kdo měl kde čepici a radši řešili sami sebe, nebo alespoň u ostatních hodnotili hlavně to, jestli je to rovnej člověk nebo svině, tak by bylo na světě o dost líp.
"pravá nesvoboda/diktatura" je co? To by mě vážně zajímalo...

27.11.2012, 03:12 |
JP | Upraveno: 2012-11-27 03:22:11
MAX: Ano, úplně vidim jak takhle funguje systém ovládanej právě těma co by potřebovali useknout nejen ruce ale i ptáka a o měsíc pozdějš ideálně ještě hlavu. Jak to dneska funguje? Kradeš ideálně ve velkym a hlavně "s náma" (tzn. na výdajový stránce rozpočtu, zásadně ne na příjmový protože kvůli takovejm je pak míň co rozkrádat, tudíž je to pro celej ten systém nebezpečný)? Seš legálně čistej. Kradeš v malym nebo vlastně ani nekradeš, jenom jsi třeba podnikatel a udělal jsi neúmyslnou chybu? Už jsi odsouzenej zloděj. Když k tomu přidáš sekání rukou, změní se jenom to, že tady bude spousta /dnes +- poctivě pracujících/ bezrukejch lidí v invalidním důchodu a vedle nich stovky Grossů a podobnejch zkurvenejch zmrdů kterejm budou pro samou poctivost snad našívat další ruce.
Problém přece VŮBEC neni ve výši potenciálního trestu, ale v tom na koho ty tresty v tomhle systému dopadaj, resp. na koho by dopadat měly ale nikdy nedopadnou dokud je součástí soukolí a neni hodně nepohodlnej pro někoho kdo krade vyšší ligu.

27.11.2012, 06:06 |
IT-master | Upraveno: 2012-11-27 06:11:31
JP: +1, řečeno naprosto přesně.
Já stojím za tím, co Žito udělal, však se na to podívejte:
1) Říct to slušně? Ano, tak to říkal...23 let. Někteří ho zatracovali, někteří zbožňovali ale jen hrstka se chovala v souladu s tím, v čem s ním souhlasí.
Tomáš Klus je zpívanej, kombinuje vtipnost a rytmiku Jaromíra Nohavici s texty obsahově ne nepodobným Karlovi Krylovi. Tím, že je to vtipný, si to lidi pamatujou. Když to ale člověk řekne "jenom" slušně, Viz třeba Danova tvorba, Škwoři a další, tak každej řekne: Jo to je fakt, takovej hnus to tu je! Jenom to dořekne a pokračuje si zase ve hnití svýho života.
2) Postava Žita jakožto kouzelníka, měla určité vlastnosti, viz kniha. Bylo to plánované a bylo zodpovězeno proč, Jako "hudebník" potřebujete přízeň lidí, ale jako blázen, šašek, klaun a básník nikoli. Můžete si říkat co chcete, svobodbě a nemusíte se na nic ohlížet. Odradí to část fanoušků Landy, ale ti, co zůstanou s Žitem, to jsou ti, které ovlivnila Danova tvorba. Aspoň se oddělí zrno od plév.
3)Pokud by jste měli udělat něco v omezeném čase, kdy nevíte, co všechno ostatní udělají, aby vám v tom zabránili, taky by jste neřekli nic souvisle a jasně.
Kdo nechce něco změnit, hledá důvody Kdo chce, hledá způsoby.
IT master - a tys pochopil ty kecy o čarodějích? To bude stejná pytlovina jako to jeho templářské hnutí, které kromě jednoho počinu neudělalo vůbec nic a nakonec z toho Landa nenápadně utekl... on má prostě milion nápadů, které chrlí jeden přes druhý a zůstane u mizivého procenta. Chrám, co bude viditelný z Polska? Sigma ve finále Ligy Mistrů? Co to proboha fetuje?

27.11.2012, 08:30 |
IT-master | Upraveno: 2012-11-27 08:33:00
to Mr.Scully: Ano, proč by ne, indície jsou v textech, pro nechápavé bylo vysvětleno v článcích, ve kterých on sám odpovídal. A drobnosti už si člověk bez problémů dohledá.
To je právě ta podstata, kdo se zamyslel nad textama, ví oč jde. Během kolika, 4 let (a v textech ještě déle)? bylo k tomu řečeno dosti. To je právě to, proč lidi Landu nenáviděli, nechtěli naslouchat a nebo text nepochopili. Většina z těch fandů, je jak jsem popsal výše, viz bod č. 1. Pokud by se zamysleli, pochopili by podstatu dané skladby.
Problém je hlavně v tom, že lidi se nechtějí o nic starat. Chtějí se bavit, mít práva ale povinnosti jim říkají asi tolik co cikánům (ne všem) práce. Urážka, nadávka, sprostý slovo, tabu. Nemám, neumim a nechci...
Stačí jenom používat hlavu, pak jde všechno a kupodivu celkem snadno.

27.11.2012, 08:57 |
hanzz Přesně to řekl Mr.Scully, 26.11.2012, 23:02.
Já bych to nasrání Landovi ani tolik nezazlíval, kdyby ale přišel s nějakým reálným řešením a šel se svojí kůží na trh. Ale on se uchýlil do nějaké iracionální misterie, které rozumí jenom on sám (a to možná). Navíc se vzhládnul v K. Janečkovi, který je patrně pěkný zmetek a na kterého bychom si měli dávat rozhodně pozor!
Ano, ta současná politická situace je pěkný hnůj. Ale můžeme si za to sami. Jestli se vám tito politici nelíbí, nevolte je. A jestli si myslíte, že nemáte koho volit, potom vám nezbyde, než abyste do toho šli sami a pokusili se to změnit zevnitř. Jiné positivní řešení to nemá. V první řadě ale vždy preferujte svobodu před zajištěním nějakého "dobra, jistoty a bezpečí". To vám totiž NIKDO nezajistí. To si můžete zajistit jenom sami jako SVOBODNÍ občané!
hanzz - výborně řečeno.
Jinak ad Janeček, já doteď nevím, co si o něm myslet. Největší bojovník proti korupci a najednou zvažuje, že dá kauci za Ratha? Já vím, on to zdůvodnil tak, že přes jednu velkou rybu se třeba pak dostane k dalším, no ale stejně... nějak prostě nevím, co to je za člověka.

27.11.2012, 11:49 |
hanzz K "čistému" Janečkovi si vygoogli například nějaké věci o firmě Tweelingen a plánech na stavbu mrakodrapu na Chodově a podivných okolnostech, které to provázejí.
On je popezřelý celý ten mýtus o veleúspěšném geniálním matematikovi Janečkovi, který se objevil z ničeho nic a stal se z něj hlavní bojovník proti korupci a nový mesiáš naší věčně revoltující kulturněmediální fronty. Každopádně např. jeho plány povykat 2 miliony lidí a tím si vynutit změnu volebního systému (navíc naprosto podivným a svojí podstatou dost nebezpečným způsobem!) jsou někde na hranici státního převratu. A mám za to, že on je spíš takový utopický snílek - loutka, kterého si šikovně vodí jiní loutkáři.
Tak či onak, v hlavě to nemá v pořádku: "Mám vizi, která by se mohla naplnit už za pár let. Změnit volební systém, pak obnovit společnost. Obrovská prosperita. A nejen u nás, ale globálně. Pak už stačí jen spojit schopné lidi a spolupracovat. Pokud svět bude pozitivní, pak je dalším krokem spojit nejlepší mozky a vytvářet co nejlepší realitu. V horizontu nějakých let budeme určitě cestovat po vesmíru. To není problém.”

27.11.2012, 11:57 |
Tendr Jenže tohle neni sci-fi, ale realita... Dávno mohla být většina věcí automatizovaných a člověk by nemusel hnout prstem, jenže to se panáčkům nehodí a dělaj z lidí otroky, povětšinou teda mediální masáží, protože by jinak nikdo ty jejich konzumní sračky nechtěl. Člověku defakto stačí velice málo k životu a spokojenosti, jenže to by na něm nemohl pak nikdo zbohatnout, že?

27.11.2012, 12:15 |
hanzz "Dávno mohla být většina věcí automatizovaných a člověk by nemusel hnout prstem" LOL LOL LOL, ale proč ne, také mám rád sci-fi :o)
BTW: V minulém století lidé několikrát propadli fanatickým sociálním inženýrům, kteří "měli vizi a podle ní chtěli obnovit společnost". A pokaždé to skončilo nesvobodou, úpadkem jak hmotným tak morálním a nezměrným neštěstím milionu lidí. Janečkova vize nevede jinam. Proberte se ... dokud ještě můžete!

27.11.2012, 14:00 |
Cenda mám rád Landovu tvorbu, mám rád i jeho jako postavu. I přes to si myslím, že mu prostě hráblo. Není první, u koho jsem to zažil a dost by mě zajímalo, co to způsobuje.
JP: na čepici sere pes, ale v přímém přenosu, v televizi, by se jako vulgární primitiv chovat nemusel.
hromada lidi se v TV chova jako pica, prestoze mluvi spisovne. O tom to fakt neni.

27.11.2012, 14:10 |
gizmi Tak koukam, ze ten "super material" v cem Landa jede uz berou i nekteri z AHC :D :D

27.11.2012, 14:33 |
Cenda .mycTD > je rozdíl mluvit nespisovně a vulgárně.
.mycTD: To, že někdo na rovinu řekne, že se tu krade a že se mu něco nelíbí, proti tomu nemám nic. Ale říkat to jako dlaždič, s živým kohoutem v podpaždí a hlásat, že jsem kouzelník Žito, to je forma, které nikdo normální prostě rozumnět nemůže ;-)
By mě zajímaly názory, kdyby přišel v obleku, upravený, vymydlený, a zcela v klidu a slušně by řekl, jak ho to tu sere :-D To by byl za daleko větší <> a blbce, než když to řekl po svém, celoživotním stylu, bo se má posadit na zadek ze všech a podřídit se jim (jejich stylu, ve kterém kradou a jednají?)?
To je jako když někdo byl komouš a najednou po 89 není a nikdy přeci nebyl :-D aneb převlékání kabátů, že!!!

27.11.2012, 18:10 |
JP Cenda: Já mam prostě radši rovnýho upřímnýho člověka co mluví jak dlaždič, než křivýho zmrda s kravatou. Landa je mi dá se říct ukradenej, ale nemůžu si v týhle souvislosti nevzpomenout na text Andílka...
To, že mluvil jako dlaždič, je jenom jeden aspekt. Druhej aspekt je, že mlel totální kraviny, který ani při nejvyšší míře snahy pochopení abstrakce nevyzní nijak rozumně. Že tu vyhráli komunisti, to sere spoustu lidí, ale ptáka si kvůli tomu kupovat nebudu a budovat chrám už vůbec ne. Proboha... tohle je fakt psychická nemoc, jen netuším jaká.
Andílek
Ještě, když chodil do školy,
vždycky nejlíp z nás plnil úkoly
skvělý diktáty, dětský kravaty,
kluk jak andílek, trochu debílek.
Brejličky se mu mlžily,
zato jedničky se mu množily.
Dobře maloval, skvěle žaloval,
tenhle andílek, malej debílek.
Holky ho nikdy nechtěly,
asi proto, že byl příliš nesmělý,
tak je nesnášel, třídní donášel,
ten náš debílek, pardon andílek.
A tak životem šel tenhle tlustínek,
cestu mu vyšlapal jeho tatínek
na drahej fráček malej odznáček,
hajzlík od kosti co má rád
sladkosti.
Vlasy pomádou pomazaný
náš andílek má velký ambice
hlavně v politice a kritice.
Chlapeček co tone v mindráku,
sedí teď ve velkým baráku,
veliký fáro v hubě cigáro,
už ne andílek, teď je debílek.
Těžko se facce ubrání
a tak je chudinka hrozně humánní
velmi morálně škodí po straně,
pomluva docela hodně udělá.
Vlasy pomádou pomazaný
náš andílek má velký ambice
hlavně v politice a kritice.
Znám jich víc těchhletěch hajzlíku,
dělaj politiku, píšou kritiku.
Oči jim zaplanou při útoku stranou,
ve škole andílci teďka debílci.
[ Link ]

27.11.2012, 19:13 |
Lufas byl dobrej to je prvni muzika ktera me tak nejak zasahla...ale vazne nevim co si o nem ted myslet skoda
Landa je aspoň jeden z mála, kterej řek svůj názor, i když spousta lidí to nepobírá :), víc takovejch a ne řešit, že neměl kvádro a nemluvil o srdíčkách atd ..
Zkusím zejtra v práci říct, že jsem Čmelák 33 a že seru na autority, postavím si vesmírnou stanici a taky začnu jódlovat. Uvidím, jestli budu taky hrdina.

27.11.2012, 20:10 |
AR aaa tak bacha podle novy je z něj nácek ;) a 44 to je vlastně SS ;)

27.11.2012, 20:19 |
Cenda | Upraveno: 2012-11-27 20:20:59
JP: já mám radši kohokoliv, kdo ví, že vulgarita není nezbytností veřejného projevu-vystupování. Jak jsem psal, Landu mám rád, ale momentálně pluje asi v jiných vodách. Opakuju - podle mě je ten člověk psychicky nemocnej. Znám podobný týpky i z okolí, žijou mimo realitu a s drogama to nemá co dělat.
Je mi jedno, jak je kdo oblečenej. Asi bys ale čuměl, kdyby jsi v bance potkal svého poradce a ten na tebe spustil "pičo vole, dám ti ty zasrananý úroky vejš, abys nám nezdrh". To, co řekne, tě potěší a budeš s ním třeba i souhlasit, přesto asi příště budeš chtít jednat s někým jiným. Nebo ti to vyhovuje?

27.11.2012, 21:14 |
hanzz To, že někdo umí popsat příznaky nějaké nemoci, vůbec neznamená, že ji umí efektivně léčit.
Chci tím říct, že Landa sice správně vidí, že se v eráru korupčí, rozkrádá a dělají různá šmé a že ty klientskokorupční mafiánské struktury už prolezly všechny úrovně veřejné správy. Ale to, co s tím maniakem Janečkem a spol. navrhují, není řešení. To je zcela absurdní úkrok bokem, který by přinesl daleko větší defekty. A to takové, o kterých se vám dnes ještě ani nesní...
Ono je to podobné jako přímá volba presidenta. Mediálněkulturní fronta se spřízněnými politiky rozjela hysterickou kampaň, ve které tu poslední kampaň vylíčili v dost pokřiveném a záměrně negativním světle. To proto, že ta volba dopadla jinak, než si přáli. Aby podobné "nepříjemnosti" pro příště předešlí, tak zpovykali ovčany, kteří si z ničeho nic "začali přát" přímou volbu. Na tento z ničeho nic vzniklý "veřejný zájem" skočili politici-populisti, klteří jsou dnes ve všech parlamentních stranách, a ti, aby byli hezcí, tak tu přímou volbu, která je v rámci našeho ústavního systému absurdně nesystémový krok, prohlasovali.
A já jsem od počátku tvrdil, že ta přímá volba bude teprve cirkus a že se nám bude ještě jednou stýskat po té volbě parlamentní. No, a realita mi dává (zase :) za pravdu. A legrační se to teprve stává, když si uvědomíme, že ten nový president nám už byl dávno vyvolený. To, že presidentem bude Fischer, víme už minimálně od jara. To, co se nyní odehrává, to jsou jenom taková pimprlata pro ovčany... to jen tak OT :)
Tak ten clanek,to je sila teda,Landu mam rad a celou dobu jsem si myslel ze zpiva tak aby v lidech probudil touhu neco zmenit ale jako zito 44 se pro mne stava pomatenej sasek,bohuzel.

28.11.2012, 01:14 |
vomy7 27.11.2012, 11:57 | Tendr
S tim souhlasim.
a 27.11.2012, 08:57 | hanzz
"Jestli se vám tito politici nelíbí, nevolte je. A jestli si myslíte, že nemáte koho volit, potom vám nezbyde, než abyste do toho šli sami a pokusili se to změnit zevnitř. " - V tomhle systému neni možný něco změnit zevnitř, pokud už se "tam nahoru" dostaneš, tak musíš jít s nima(nechat se ovladat a dělat to, co se bude hodit těm, kteří tahají za provázky), nebo nepujdeš vůbec.

28.11.2012, 01:43 |
JP Cenda: Proboha, co bych za takovýho bankéře dal, zcela vážně! Co bych dal za to, kdyby jednali upřímně úplně všichni lidi se kterýma se stýkám. To že někdo sem tam řekne nějaký neslušný slovo navíc by pro mě byla naprosto směšně nicotná daň za to, že se hned dozvim reálnej stav věci a ne horu sraček s nulovou nebo zápornou(lež) informační hodnotou, kterejma se dneska skoro všichni lidi vzájemně krměj. Ano, samozřejmě je úplně nejlepší když je člověk upřímnej a zároveň se dokáže obejít i bez toho aby se choval jako buran, ale pokud je to na úkor upřímnosti, pak beru všema deseti burana.

28.11.2012, 08:05 |
Cenda vidíš, já mám zrovna v KB poradce, co okolo ničeho nedělá moc keců a jedná na rovinu. Nicméně slušně. Trochu zvláštní, že radši budeš chodit v blátě, protože můžeš taky chodit v hovnech. Ale že je o pár metrů dál čistej chodník, to v úvahu nebereš.

28.11.2012, 08:07 |
MazliG | Upraveno: 2012-11-28 08:08:03
- myslim, že si tu dost lidí plete upřímnost s chováním týpka ze sekty .o)
- je hrozná doba, hrozná --- a kdyby JP kdyby na tebe lidi co se s nima stýkáš byly všichni upřímný - myslim, že by ses za 2 dny s nikym nebavil ...
- neholduju kravatam, snobům a namyšlenejm debilum - ale tímhle projevem normální lidi fakt neoslovil - to nemůžete myslet vážně .o)
me ten clanek s nim prijde zajimavej :-) kdyz jeden zapoji mozek a nebrusli po pismenkach, neni duvod nevidet svetlo na konci tunelu... osobne vim, ze kdyz clovek CHCE, jde opravdu VSECHNO...
ja mu to preju a popravde si dovedu predstavit, jak se musel vnitrne bavit u toho rozhovoru...
no a ze to nebude pro kazdeho je jasne uz jen z reakci tady :-))

28.11.2012, 08:51 |
Tendr Dělá rozruch v médiích a spousta lidí o tom přemýšlí, to je dobře a když upoutal pozornost, ať už jakýmkoli způsobem, doufám, že ji udrží a jsem zvědavej jak se mu povede dál. Já mu fandim.

28.11.2012, 09:30 |
Conan Vidim to jako CervinVega, lidi jsou prostě líný myslet.
28.11.2012, 01:43 | JP
Cenda: Proboha, co bych za takovýho bankéře dal, zcela vážně! Co bych dal za to, kdyby jednali upřímně úplně všichni lidi se kterýma se stýkám. To že někdo sem tam řekne nějaký neslušný slovo navíc by pro mě byla naprosto směšně nicotná daň za to, že se hned dozvim reálnej stav věci a ne horu sraček s nulovou nebo zápornou(lež) informační hodnotou, kterejma se dneska skoro všichni lidi vzájemně krměj. Ano, samozřejmě je úplně nejlepší když je člověk upřímnej a zároveň se dokáže obejít i bez toho aby se choval jako buran, ale pokud je to na úkor upřímnosti, pak beru všema deseti burana.
Naprosto s tebou sohlasím, taky bych bral takovýho člověka mnohem radši, ne jen v bance ale kdekoli jinde.

28.11.2012, 12:56 |
JP MazliG: To máme asi úplně jinej přístup k věci, já vyhledávám lidi co mi řeknou všechno na rovinu a v tuhle chvíli neexistuje jedinej člověk se kterym bych se nebavil, nebo na kterýho bych byl uraženej. A jestli takovej někdy existovat bude, tak to bude kvůli tomu že mě podvedl nebo mi lhal, ne že mi řekl pravdu.
JP: no tak to buď rád .o)

28.11.2012, 20:12 |
AR :-)

28.11.2012, 21:11 |
JP AR:DDD

03.12.2012, 15:24 |
hanzz | Upraveno: 2012-12-03 15:25:14
Dotaz na ty, co jsou z Chodova. Prý tam někde visí velkoplošná reklama, na které Landa pósuje se starostou P11 Mlejnským. S tím Mlejnským, který zařídil, aby P11 prodala pod cenou lukrativní pozemky firmě Tweelingen, která tam chce proti vůli občanů stavět nějaký mrakodrap a kterou vlastní ... ano, Karel Janeček. V celé té kause je už několik ublížení na zdraví a vyhrožování členům o.s., kteří chtějí této stavbě zabránit.
Takže to jenom k tomu mýtu o čistých bojovnících proti korupci - kouzelníku Žito 44 a králu králů zmetkovi Janečkovi.
A protože si myslím, že v jádru je Landa rovný člověk, tak mne udivuje, že se nechal tak lehce zmanipulovat a zneužít... ale asi je to případ pro Chocholouška.

03.12.2012, 16:50 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2012-12-03 16:51:52
[ Link ] ..neděsí mě Landa,nebo Žito...děsí mě jeho mírové a pokojné publikum...po chemoterapii

03.12.2012, 17:02 |
JP | Upraveno: 2012-12-03 17:04:03
Co tě na nich děsí? Tenhle typ lidí dneska nemá pražádnej potenciál dostat se někam kde by mohli ve větším škodit, maximálně si někde pronajmou vesnickou hospodu, tam se zamknou, budou tam pod vlivem levnýho chlastu hodinu rebelsky provolávat nějaký zakázaný moudra a druhej den budou zase stát u pásu a bát se že je někdo slyšel. Komunisti jsou mnohem reálnější hrozba...
JP: víceméně jsi to definoval velmi přesně..ale obecně vzato,děsím se blbců z obou konců spektra....

je fakt, ze to by mi na Landu sedelo -bohatej investor*, co mu nasliboval plavbu na zralokovi a start v rallymeisterschaft a ve volne chvili spolu jako bonus spasi svet.

03.12.2012, 18:38 |
hanzz jo, a Landa mu za to dodá bojůvku bezmozků, kteří budou ochotni a schopni čehokoli s příslibem, že je případně Janečkovy peníze a styky pokryjí (nebo jejich rodiny, když oni budou kvůli své službě "spáse světa" sedět).
Já bych nebezpečnost těhle tupců nepodceňoval. Sami o sobě jsou téměř neškodní, jako nástroj v rukou šikovného vůdce dokáží společnost docela destabilizovat. No, něco mne to připomíná ... a radost z toho nemám...
BTW: Nacisté, čili národní SOCIALISTÉ jsou přeci extrémní levice, stejně jako komunisté. To, že se o nich mluví,m jako o extrémní pravici, je záměrné zmatení pojmů, se kterým přišli právě komunisté, aby se od nich po WWII distancovali, a které ochotně přebrala naše levičácká mediálněkulturněakademická fronta. Ale šmejdi to jsou oboje stejní!
v článku .o))) "vyzvedl nás Landa ve svém Porsche polepeném runovými znaky"
- no ty vole .o) neměl by jezdit nakoni ?
včera jsem byl na jeho koncertě a SUPER!!!!! Kdybyste byli, hnedka byste věděli, oč jde :-P
nerikal, ze s koncertama nadobro skoncil?
Mě stačilo, že se kamarádí s Babišem... Od něj ještě nikdy nic dobrýho nepřišlo a pokud jo, tak hlavně aby z toho měl něco on (což chápu, je to podnikatel), ale rozhodně by se neměl prezentovat jako člověk (Babiš), co svými "kvalitními" potravinami spasí ČR (kdo mi nevěří, ať se koukne co se vlastně prodává třeba pod značkou Kostelecké uzeniny).

05.12.2012, 17:51 |
hanzz Přesně, jestli žije Landa v takovém bludu, že s "kamarády" Babišem a Janečkem spasí tuhle republiku, tak bude asi nejlepší, když ho hned v první kejkli sežere ten žralok...'
evidentne ma svuj sen a hleda kamarady*, co mu ho zafinancuji. nad jejich pohnutkama beztak nepremysli.

05.12.2012, 18:21 |
hawai Moc jsem zvědavej co má v plánu, zvonění rolničkama mi připomnělo zvonění klíčema, a když vezmu v potaz jak má rád komunisty, tak aby jeho největší kejkl nebylo zvonění rolničkama na václaváku. Ale jde na to dobře, na velkou akci potřebuje na sebe hodně upoutat pozornost, což se mu bezpochyby povedlo na slavíkovi a pokračuje v tom dál. vždyť si vemte kolikrát jste od Slavíka slyšeli něco o Goťákovi nebo Klusovi? nic moc, protože celý média jsou plný Landy, a o to mu bezpochyby šlo. No jsem zvědavej co nakonec vyvede
Landa je mesiáš a měl by kandidovat na prezidenta :), to bude 8 kejkle.
05.12.2012, 17:26 | HIGHTOWER
A ty nam to samozrejme nereknes pac bys porusil tajnou operaci (aka Kejkli), kterou obergrupenfuhreh Landa se svym wermachtem chysta pro znovunastoleni poradku treti rise....eeee...chtel sem rict ... pan Zito se svou runovou armadou chysta pro znovunastoleni poradku v CR.

06.12.2012, 00:42 |
JP Proffesor:DDD
Jak říkám, nebudu nic říkat :-D Neboj, hlavu mi nevygumoval, já si užíval jeho písničky, proto jsem tam byl :-) Myslím si svoje, uvidí se časem, co z toho bude :-) Jinak byl v pohodě :-) když nad tím člověk, jak jsem již psal, zapřemýšlí, ne nad ním, tak má pravdu...

06.12.2012, 21:21 |
AR No a ted mu hrozí žaloba ;)

06.12.2012, 21:31 |
Kesam Se asi zbláznil :-)
Právě jsme obdrželi zprávu, že Daniel Landa tragicky zahynul při bouračce na závodech rallye.
V důsledku této skutečnosti byl jeho pseudonym změněn na Nedožito 45