Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Storno letenky rada

o Navštíveno 5892x o
o 12.11.2012, 21:47 | Kapka (M)
Zkusím to i tady na foru..dost lidi tady ruzně líta po světě...Nemohl by nám někdo zkušenější poradit-máme zaplacené 2ks letenek na leden 2013 od Emirates,ale bohužel kvuli těhotenství musíme cestu zrušit...storno poplatek je uveden přes 5300,-Kč za 1ks letenky :-( poradíte někdo nějakou "kličku" jak z tohoto storna poplatku vyklouznout? děkujeme moc za každý nápad..

o 12.11.2012, 21:54 | swep
"...bohužel kvuli těhotenství musíme cestu zrušit..." že ses nepochlubil
o 12.11.2012, 21:59 | Kamil
gratulace k těhotenství, ale to storno asi neobejdeš. Můžeš zavolat na Emirates a zkusit to nějak ukecat. U přebookování se to ukecat dá, ale vzhledem k tomu, že tady jde o storno, tak si myslím, že to neklapne. Ještě by šlo sehnat si náhradu tzn. někoho kdo poletí místo vás a jen se změní jméno (tam by se to taky možná nějak ukecat dalo).
o 12.11.2012, 22:06 | camron | Upraveno: 2012-11-12 22:07:41
...tak to může řešit pojistka, ale jestli nemáš, tak smolíček. Nevím, proč malého českého človíčka vždy jako první napadne "jak to obejít" (slušně řečeno).
o 12.11.2012, 22:08 | lukee_cz
ono i kdyby bylo pojisteni, tak potrebujes potvrzeni od lekare ze je to rizikac atd atd.
Prebookovani na jine jmeno je u Emirates to same co storno a bere se nova letenka jestli se nepletu.
Btw nevim kam a za jakou cenu, ale 5300 storno je jeste dost v pohode bych rekl.
o 13.11.2012, 06:41 | Thullo
2 Kapka:
Napiš mi prosím, na kdy jsou ty letenky, kolik vyšly a kam jsou. A zda se k nim něco váže ještě - pobyt nějaký atd. (třeba máš taky připlaceno nějaké ubytko někde). Hoď mi to do mailu - díky ;) možná bych ti od toho pomohl - ale skutečně jen možná.
o 13.11.2012, 18:55 | Kapka (M)
2 Thullo: pokusim ti je poslat nejak navečer informace o letenkach atd...
o 13.11.2012, 20:41 | Collin
camron: Co v tomto případě nechápeš? Storno za jednu letenku 5 300,- je kurva dost..
o 13.11.2012, 20:42 | Collin
A i kdyby to bylo za obě dvě,tak je to furt dost peněz.. Pro mě teda ano..
o 14.11.2012, 10:15 | Harryp
Collin: Ale s tím vědomím storno poplatku to Kapka už kupoval. Teď to potřebuje stornovat, respektive jako psal camron "obejít" tak, aby to nemusel platit.

Třeba je Thullo nebo někdo jiný využije a rozumně se s kapkou domluví a ve ýsledku mohou být spokojení oba.
o 14.11.2012, 10:35 | Collin
Jistě stím to člověk kupuje,ale nikdy nevíš co se muže stát.. A pak je bohužel nemilé platit takové ceny.. Z jakého duvodu je tam přesně taková cena/y.. Dík..
o 14.11.2012, 11:41 | lukee_cz
Collin: no a od toho slouzi pojistky ;) ...ale teda musi byt samo duvod pro jeji proplaceni.
o 14.11.2012, 11:55 | Harryp
Přesně jako lukee_cz : Přesně takhle to řešil nějaký člověk, kterého jsem potkal v obchodě a on telefonoval a nekomu vysvětloval, že museli stáhnout kolegu na jinou práci a nemůže v termínu, ve kterém má objednanou letenku, letět. Pojišťovna po něm tedy chtěla potvrzení o nemocenské (tvrdili, že nemůže letět z důvodu nemoci), aby mohli plnit. Nicméně to musel být nějaký jouda, když toto řešil dost hlasitě na veřejném místě, kde v tu chvíli bylo okolo dost lidí :-)
o 14.11.2012, 13:01 | kuja
Kapka: Posli mi prosi stejny info jako Thullovi. Planujeme s pritelkou nekam na leden vypadnout. Diky.
o 14.11.2012, 15:05 | Sau
Enom bych si dovolil podotknůt že změna jména na letenkách není možná. Možné je enom storno letenky a její znovuvystavení.
o 14.11.2012, 17:19 | Luke_288
Collin: videl bych to tak, ze letecka spolecnost se snazi maximalne vytizit letadlo = maximalizovat zisk. Kdyz nekdo odrekne, tak uz se nemusi podarit za nej najit nahradu, tzn letadlo neni plne vytizene ne vinou dopravce a za tyhle pripady si holt uctujou storno. Prijde mi to v trznim prostredi logicky.
o 14.11.2012, 17:22 | Sau
Luke_288 : Ono hlavně záleží v jaké rezervační třídě je daná letenka vystavená, jaké má tarifní podmínky. Možů byt klidně takové že ti vratí plnů cenu letenky a stejně tak aj takové, že zpátky nedostaneš vlastně nic.
o 14.11.2012, 19:01 | Collin
Luke: To mě napadlo,ale čekal jsem,že ve většině případu se podaří zaplnit.. Těžko říct nepohybuju se v tom. Možná zaplní i tak,možná ne..
o 15.11.2012, 10:19 | Kapka (M)
ješte zkouším jednu variantu..potom bych hned poslal informace o letenkach a třeba i obchodní podmínky Emirates..jestli by jste neco s tim kluci vymysleli..dikes
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3332 sekund.