Navštíveno 5669x

Zdravim chlapci.
Na vybírání dárku a podobných cypovin jsem uplný jelito..Ale potřeboval bych trochu poradit s výběrem dárků pro moji polovičku. Je to u ní bohužel tak,že svátek má 10.prosince,pak jsou vánoce a 4.1 má narozeniny..takže výběr je ultra mega v prdeli,protože nejsem schopnej vybrat nic sám pro sebe,natož pro ni.. :D Nejvíc mi jde o ty Vánoce. Co kupujete vašim polovičkám?
zkus googlit, těhlech témat je tu spousta :o)
Jinak za mě hodinky, vůně, foto příslušenství a objektivy (začíná s dslr), víc nejsem schopen vymyslet :-D

31.10.2012, 20:53 |
TROY já tej mojí koupil iphone :-D
Heled blejskátkama nikdy nic nezkazíš
To je hodně individuální. každá ženská má jiný priority. některou potěší drahej šperk, jinou nějakej pěknej mobil/tablet, nebo nějaký pobyt na pár dní, wellness, masáže, dobrý večeře.....

31.10.2012, 20:59 |
hanx jako bobmasitr, šperk je jistota..

31.10.2012, 21:01 |
TROY dexter má recht
Chtel jsem ji koupit prstynek..ale v tomhle je ona hrozně vybíravá a ja na to moc vkus nemám. Respektive bych koupil to co se líbí mě..
Když bude zásnubní, nebude moc řešit vzhled:-))

31.10.2012, 21:10 |
Lubak To je ale dost drahej dárek hlavně do budoucna .-)
To asi ne.. :D Na tyhle blbosti mám dost času..Jedem na silva do Paříže k žabožroutům,tak sem ji ho tam chtěl dát k narozkám.. Ale to bych netrefil a akorat bych ji nasral.. :D
nebo jí nic nekupuj, aspon poznáš, jestli tě má ráda :)
heled nenaštval, bude ráda, paříž je romantika :)
Dex: nechci ji zklamat.. :)
Paříž je romantika,to je fakt.. ale nevim..co když se netrefim do toho pravýho šperku? Bude dělat že má radost a pak to zahodí.. :D
hele nezahodí, pokud to není p*ča tak nezahodí. Taky když dostaneš blbý svetr nebo triko a nehodíš to hnedka do hader v dílně na utírání šmíru.
Ja bych právě nechtěl aby dělala nadšenou a přitom ji to vnitřně zklamalo no..

31.10.2012, 21:37 |
CRK koule na bowling, vrtačka, krém proti vráskám... je toho spousta :D

31.10.2012, 21:42 |
Pekys navim co je na Paříži romantický, jestli hnusná pizza za 14€, nebo kilometrová fronta před IFelovkou :)
Je fakt, že když na její svátek přijdeš domů pozdě večer, nalitej a smradlavej, a těsně přes usnutím na ní vytáhneš jakejkoliv dárek, bude ráda že si si vůbec vzpomněl ;)
Nebo negra s půlmetrovym pérem.
Budu se teda muset obarvit na hnědo a o půl metru zkrátit..

31.10.2012, 22:07 |
hanx Myslím, že pro tebe asi bude nejlepší jí do toho zlatnictví vzít a říct jí ať si ty náušnice nebo prstýnek vybere, když se tak bojíš jejího zklamání:-)
Ser na Pariz, zkus jiny mesto, je jich sposta peknych. Vem ju do Amsterodamu a tam se zhulte jak prasata, kupte defku a rozdejte si to ve trech :D
tady už je to jiná liga koukám :D

31.10.2012, 23:15 |
clown seznam ji se mnou ..., mame spolecne narozky :)))
takze taky uplne na picu :(((
[ Link ] za me neco jako je c.5 :-D
jinak sme na tom podobne, ta moje ma svatek 13.12. narozky 19.12. a pak ty vanoce, ale zase mam pak celej rok klid :-)
Kadel
Zadnou krasavici neurazi drahej sperk :-))) Znelo v jedne slavne pohadce :-)
Já bych te svoji koupil toto ať ví do čeho jde až si ji budu brát :
[ Link ]
to Docthor: ty woe v Benatkach n/J. sem byl na vojne a predstava ze bych za to mel ještě platit ... lol
Kadel

01.11.2012, 08:37 |
Pekys nebo kilovku soli, protože sůl je nad zlato. Když už jsme u těch pohádek.
Kup ji vibrator a vecer mas klid
prijd domu, dej ji kytku, rekni, ze ji milujes, ale rozhodl jsi se jet s organizaci Nakrmte hladove na rok do Afriky, ze to bude takova mala zkouska vasi vzajemne lasky...
nech ji v tom 15min, pozoruj co z ni poleze, pak ji rekni, ze sis delal prdel, dej ji cokoliv dalsiho a poradnou pusu...
zabijes 2 mouchy jednou ranou, budes vedet co si opravdu o vasem vztahu mysli a nebude vubec resit co dostala :-)

01.11.2012, 10:32 |
Conan CervinVega: to vypadá jako vlastní zkušenost, ale ty jsi tam jel... ;-)

01.11.2012, 10:46 |
TROY kadel
:DDDDDDdd ty vole 5tka TOP
Svátek je jasnej, tam bych to neřešil nějakejma drahejma dárkama. Koupil bych kytku, víno a něco k zakousnutí k tomu na večer a potom jí pořádně vyprášil beranici.
K ostatnímu třeba už něco hmotnýho, ale ze šperku bych se vyvaroval prstenům, páč jak jí jednou okroužkuješ, tak ti to přivane děcko jedna dvě. :-D
K svátku jsem jí dal lístek na Swedish House Mafia do O2..blbý je že ted chce abych tam šel taky.. :D

02.11.2012, 19:59 |
JA znám manželku 30let. A skoro nikdy jsem netrefil ani šmuky, ani vůni, hodinky a takový ostatní záležitosti.Buď si musim pamatovat co kdy a kde anebo klasiku, dobrá knížka, nebo rovnou čtečku...
Já kupuji erotický prádlo, no je to dárek spíš pro mě, ale stejně bude mít radost :D Za ty tři roky, co to pravidelně dělám, jsem se naučil, že nejlepší věci mají na Astratexu - www.astratex.cz/eroticke-pradlo/damske-spodni-pradlo/

05.10.2013, 14:14 |
xSam Ja zene kupuju darky jako je treba:
Tibetska misa
Kameny
Tarotove karty
Knihy
Nausnice
Obcas vonavku
Bubinek
A tak dale.
Na sperky si moc nepotrpi. Ja to mam v podstate velmi jednoduche, svou zenu posloucham, vim co ma rada a co ji udela radost...

02.04.2014, 09:48 |
hawai Ať nezakládám nový téma, tak tohle oživim. Nápadů je tu hafo, ale nic použitelnýho. Řešim dárek pro přítuli, ale absolutně nic mě nenapadá. Šperky jí nekupuju protože je neustále ztrácí, tak to jsem už zavrhnul a řek že odemne už žádnej neuvidí :-D parfémů dostala 3prd*le k vánocům, na pobytovym vikendu jsem byly nedávno 2x, knížku jsem jí koupil blbec před týdnem a dal jí to jen tak pro radost, hadry nikdy netrefim a dát jí jen poukázku mi přijde takový neosobní, tak já už fakt nevim. ještě mě napadlo jí na oslavu objednat striptérku, ale to by asi doma neprošlo :-D
Tak má někdo ještě nějaký nápady? viděl bych to tak do litru + kytka. víc si nezaslouží :-)
Tak po ni nech pojmenovat hvězdu :) Jasně, že je to jen na oko, i když dostaneš "certifikát" :D, ale tam jde spíš o ten význam. Třeba ji to potěší...
Hawai: mno pokud se nebojíš, tak objednej striptéra :D
Třeba Tě jednou i ona pak mile překvapí :D

02.04.2014, 12:33 |
AR ideálně černocha ať ma na co vzpomínat ;)
počkám si na samantuse :-)
Kadel
Kup si v kine krabku popcornu, veľkosť vieš ty sám, sprav doňho zo spodu dieru, strč si tam péro a sadnite si kókať na nejakú romantiku pred bedňu, popcorn ideálne len pre ňu :-)
muSlim - to bylo v jednom postarším francouském filmu....
2 Lucni.konik: gratulujem, na staré filmy sa nedívam ;-)