Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > stolní pila - kotouče

o Navštíveno 1134x o
o 18.10.2012, 11:46 | kadel21
Zdravim pánové,
určitě jsou mezi váma i truhláři nebo dřevo-kutilové.
Mám doma stolní pilu na který už mi starej kotouč to dřevo spíš přepaluje než řeže a chci teda koupit novej ostrej a jemnější zubování (kvůli trhání hran). Teď mám 254x16x2,8 se 40 zuby a chtěl bych aspoň 60 (vic sem tady nenašel). No a v krámě kde sem kdysi tu pilu koupil jsem našel kotouč v tutom rozměru jenom s negativní geometrií zubu. K čemu to je dobrý? Bude mi to fungovat? Řežu většinou takový borovicový hobby pláty nebo dřevotřísku (tam ale neni moc kvalitní hrana, což by se mohlo trošku zlepšit těma více zubama nevim). Poradí někdo?
Jinak mám to na domácí používání, občas nějaká polička, skříňka, dvířka nebo tak, nic profi.

Díky
Kadel

o 22.10.2012, 08:48 | futura
Kdyz nabrousis a udelas srank, tak by to zase mohlo rezat pekne, aspon na velkym kotouci to tak funguje. A na pekny hrany mam prima zkusenosti s vidiovym kotoucem, je to jak zhoblovany.
o 22.10.2012, 09:39 | kadel21
to futura: mno ja sem rad kdyz se mi povede nabrousit nuz do kuchyne, tohle by asi dobre nedopadlo. Ale uz sem problem vyresil. Jeste ten den sem v jinym krame objevil 60ti zubovej kotouc a jeste sem vzal jeden 24zubovej do zasoby. A reze to zatim paradne, ikdyz sem zatim jenom rezal borovicovy spaliky, uvidim az bude cas, zkusim nejaky lamino.
Diky
Kadel
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3061 sekund.