Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Značka Beko

o Navštíveno 2509x o
o 12.10.2012, 17:38 | LukeFab | Upraveno: 2012-10-12 17:42:16
Zdravím vás,

potřebuju poradit. Zařizuju si byt a hledám pračku a myčku s dobrým poměrem cena/kvalita. Našel jsem oboje od značky Beko a všude na to čtu dobré recenze + mají na vše 5 let záruky. Máte s touto značkou někdo zkušenosti? Díky

myčka [ Link ]
pračka [ Link ]

např. myčku jsem měl původně vybranou Boshku [ Link ] ,ale má mín funkcí a jen 2 roky záruku a je o 3000kč dražší,tak jsem na vážkách,jestli si připlatit za ověřenou značku a snad i kvalitu nebo risknout od Beko.

o 12.10.2012, 17:53 | Big_Max
pozor na to, záruka 5LET není na vše ale vždycky jen na vybrané výrobky takže vždycky mrknout do aktuálního seznamu na stránkách!

Jinak co se týče kvality tak za sebe (jako prodejce elektro) mužu BEKO jen doporučit dobrý poměr cena výkon, dobré zpracování a poruchovost stejná jako cokoliv jiného

sám mám ted od beka komplet vybavenou novou kuchyň
o 12.10.2012, 17:59 | LukeFab
právě na tu myčku i pračku by měla být ta 5letá záruka. Co jsem četl na netu,tak jsou na to potom i levné náhradní díly,když už se něco posere po záruce.
o 12.10.2012, 21:46 | 18kristyn
ahoj, máme necelý měsíc tuto - [ Link ]
a spokojenost, nemůžu na tu značku nadávat.
o 12.10.2012, 23:12 | maca123
Mam tri roky lednicku a taky spokojenost
o 13.10.2012, 00:04 | clown
BEKO jsou sice Turci, ale uz 15 nebo 20 let vyrabej znackovy veci .. , tohle je jejich vlastni brand.
o 13.10.2012, 00:07 | Tuner#2
Když už tu mám ty prodejce bílé, jak je na tom AEG? Plánujem od nich troubu, myčku a varnou desku. Ledničku jsme předběžně vybrali Elektrolux a na pračku jsme zatím nekoukali takže tam vůbec nevím...
o 13.10.2012, 08:13 | Zdeny60
Myčka AEG OKO FAvorit z roku 1999 do dnes bez jediný sebemenší závady, ani těsnění, prostě nic. Za mě spokojenost.
Ovšem tehdá se ještě nemuselo šetřit, takže těžko říct.
o 13.10.2012, 08:31 | camron
18kristyn:
A je necelý měsíc dostatečně dlouhá doba na objektivní hodnocení? :)
o 13.10.2012, 08:56 | Raimmii
přesně tak, za necelý měsíc se nedá shodnotit nic, leda by se pos*ala hned druhej den :-D

naši jí maj už 5let a vše o.k., za to dobu co jí oni, maj mám já už druhou Whirlpoolku a ta druhá už mi háže při každém druhém praní chybu F13 :-D takže Whirlpool už nikdy...
o 13.10.2012, 10:09 | Bladzej
Zdeny60: přesně tuhle myčku jsme měli, jediná její vada byl reznoucí koš. Jinak fakt makala pěkně a hlavně i sušila.

Bohužel u dnešních "moderních" sušení jaksi vymizelo... Z důvodů "ekologie"?

Momentálně máme elektrolux a oproti Favoritu má něvýhodu že nedosušuje nádobí a nemá pořádnej košík na příbory. Naopak co je pro nás zbytečné, třetí patro na nože... Jinak je hezky tichá, ale i favorit byl tichej.
o 13.10.2012, 10:43 | LukeFab
Jinak ted máme asi 7let myčku AEG favorit model nevim,ale jsou s tim pořád problemy.
o 13.10.2012, 20:17 | crestik
nějaké zkušenosti s ledničkama Liebherr, když je tu bílá? ;-)
o 13.10.2012, 20:27 | vypuk
Liebherr máme přes rok doma a luxus, ač jsme priplatili. Prodejce říkal že liebherr snad ani ještě jednou nereklamovali až na jeden pripad kdy po roce něco odešlo, zavolali do liebherru a jejich reakce byla "naše výrobky se nekazí", druhy den přijeli technici, vzali ledničku a dali novou s prodlouženou zárukou :) kdoví, ale jestli je to tak - klobouk dolu :)
o 13.10.2012, 20:35 | Tuner#2
LukeFab: Co přesně je za problémy?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1839 sekund.