Navštíveno 2183x

kde výchazi nejlepe uznavana lustrace vozu? doporučtě diky a cca cenově jak?
uznávaná ? takže sis odpověděl že jedině cebia :))
zajed na Turkovu tu s tim přehlasovanym U a tam pořídíš....cena je různá....záleží kolik "dotazů" chceš resp. kolik toho o autě vůbec bude známo.... co dotaz myslim to 500 ;-)
zkus mi dát VINko třeba ti toho zjistim tolik že ti to bude dostačující. Jinak pozor info ze zahraničí ti nezjistí nikdo ani CEBIA pokud je to nějakej dovoz tak máš smůlu.
Osobně mám zkušenost že sem nevědomky kdysi vykoupil převařenýho Superba co jezdil 8 let v ČR ode mě ho překoupili AAA auto který všechno než koupěj protahujou cebií a ty ho následně dál prodali a až asi po měsíci co ho prodali se najednou při nějaké kontrole zjistili že je to dvojče z německa. Takže ona Cebie taky není uplně dokonalá :)
CEBIA je jeden velký problém, zaplatiš za to klidně 5tis a pak ve smlouve se malým pismem dočteš, že vlastně za nic nenesou zodpovědnout atd...
znamej koupil takhle mercedes S celkem za cca milion a jel na cebia vše ok podle nich a pak v chorvatsku přišel o auto, že je kradené či co :-(
P3RF3KT, auto je kupované nové v CZ
jinak pokud to lze, klidně to udělame ofiko, pokud mi na to vyjedeš papir, a vše ostatní kolem toho auta je taková nějaká monžost?
Vyjedu ti komplet všechno co zjistim a vytisknu klidně 10x ale spíš ti to pošlu do mailu a ty si to vytiskneš :) Hod mi na mail pod nickem VIN
Jinak na toto krátké téma si určitě narazil ne? :)
[ Link ]
P3RF3KT: 'pokud mi na to vyjedeš papir' bylo asi mysleno tzv. s paragonem* ;-)
.mycTD: to si nemyslim, ze by Dan resil za peto paragon, spis to chtel mit orazitkovany, aby to melo nejakou vahu pro kupujiciho az to bude za mesic prodavat... :o)
jj, tak jsem to myslel. Proste ofiko.
razítko + podpis na to klidně bouchnu :)))
jasně kam se Cebia hrabe na USA systém to je pravda... ale bohůžel u nás to nejlepší :) pokud chceš uznávanej certifikát o původu (samozřejmě všechno jen čr dovozy nezjistíš u nás nijak) tak musíš tam nejlíp a samo vytopit tam můžeš dost ve finále :) certifikát si může každej při koupi jednoduše online ověřit zda je pravej...
ale samo flaška pro perfekta a od nějak nějakej papír se štemplem taky udělá dojem na případnýho kupujícího a výjde to levnějc :)
jen tak přemejšlim proč vůbec v usa potřebujou tak dobrej systém když tam je nelegální stáčet auta nebo překopávat bořky... ? u nás to už možná je taky skoro nelegální ale dělá se to každej den tak bych pochopil spíš tady aby byl tenhle systém promakanej....
u USA už stačí jen vystřelenej airbag resp zaznamenaný velký přetížení u auta vybavenýho onstarem (valná většina GM aut) a hned po nárazu nebo vystřelení bagů se s autem spojí operátorka zdali je posádka vpořádku a potřebuje sanitku nebo když neodpovídaj tak pošle automaticky sanitku a vystřelený bagy se rovnou zapisujou do carfaxu takže tomu nelze uniknout novym volantem a palubkou ale novej majitel přesní ví kdy kde a jak bylo auto zbořený :)
ale jsme stát podvnodníků a zkorumpovanýho vedení takže co bych se dál nasíral.... nemá to cenu :)
cebia za nic neručí stejně jak ostatní variace na ní a i samotná cebia má dost chyb a neni schopná odhalit uplně všechno resp. jezdí tady 8000 dvojčat se stejnym VINkem a neni problém udělat levý auto tak aby prošlo cebií s přeraženym VINem na to zabírá až detailní analýza VINu kterou beztak nikdo nedělá :)
tak podle teto lustrace, maji pristup do databaze STK, tzn zrovna u moji audi se stalo, ze pri evidencce se zadaly spatne km a hned to ukazuje odchylku 5tis km :-)
pac auto bylo tukle, byla odpojena baterka a stav km se nezobrazoval ...
to oni sou experti že i když se stav rozbrazuje tak to dokážou napsat blbě :) tim taky pak vznikaj nesrozumitelný výpisy :)
Jen STK ne, sosá to ještě udaje km z autorizovanejch servisů kde se taky kilometry zapisují při příjmu vozidla na servis. Pak to vypadá třeba takhle:
Info Datum Stav
tachometru
Rok výroby -
1.registrace 09/2008 0
04/2009 22 500
06/2009 30 500
09/2009 42 500
09/2009 42 500
02/2010 42 500
02/2010 50 500
08/2010 62 500
02/2011 77 500
02/2011 77 500
04/2011 77 500
06/2011 82 000
08/2011 85 000
08/2011 85 000
11/2011 91 000
01/2012 95 500
01/2012 95 500
01/2012 95 500
01/2012 95 500
03/2012 96 500
u me to bylo v 64tis na výměně oleje a pak to 3/4 roku stálo...auto šlo do aukce atd....
jinak samo děkuji, to nebylo míněno nějak špatně, ale v tomhle případě o tom vím přesně jak vzniklo a pak někdo může tvrdit, že jsme si hral s km :-)
Perfect: co to bylo prosim za auto? Takovy interval potrebnych servisu, to je hodne slusny :D
Já čekal koncern :D díky ;)