Navštíveno 2469x

07.10.2012, 17:50 |
JA Tak jsme s manželkou včera vyrazili na houby, rostou hodně a jaký !! :-)

já mám zakázané chodit do lesa :-( nikdo to už nechce čistit :-D

07.10.2012, 17:52 |
JA no včera jsme si poseděli...
Cistit nikdo nechce, ale zrat, to ano!:-)
nejim a sbiram jen tohle :-

07.10.2012, 18:22 |
JA
zrovna včera jsem viděl u jedný benzníky chlapíka co prodával sklenici nasušených hub za 400 - 500,- takže jen sbírejte, sušte, je to celkem dobrý "byznys" :)

07.10.2012, 23:06 |
hawai | Upraveno: 2012-10-07 23:08:44
minulý týden. Hodinka v lese s přítulí. A to ještě tak košík jsme tam nechali, protože to už fakt nebylo kam dávat :-)
eduit: i když se to nezdá, Bedel bylo přes 50, je jich plnej košík :-)

08.10.2012, 00:00 |
Drtič Tak mi neco naskubejte, rad vas jich za nejaky proviant zbavim. Vzdy se njaky ten hrib hodi.
S otcem jsme lítali tři hodiny po lese v sobotu, za ty tři hoďky každej z nás plnej košík (velikost asi jako hawaii ten bedla-free ;) ). Sbírali jsme jenom praváky, suchohřiby, a kozáky, jakýmikoliv dalšími houbami bychom oba koše naplnili do hodiny (tolik babek - neboli hřibů sametových - jsem už dlouho neviděl)

10.10.2012, 22:28 |
CRK sem se vyběh do lesa jenom vychcat...
.

10.10.2012, 22:42 |
Kesam JO na rybách sme si taky šmakovali bedli :-)
otec to nosi po kyblech, uz mame nasuseno 2 kila a porad to nosi :-/ tohle je z dneska asi jen 1/5 toho co donesl, zbytek uz byl rozkrajenej

Jinak pravak jako houba je uplne o hovne. lepsi jsou snad kazdy jiny houby. Vaclavky do gulase, do polivky podborovaky, babky, kremenace. Na smazeni bedly, ruzovky. Pravak je ok, ale chut nijaka.

21.10.2012, 18:00 |
Toxxx Normalne zavidim:) Tak rad by som skocil do lesa ale som na neschopenke tak nemozem:(
Proffesor_W: zkus řízky z čerstvě nasbíraných praváků, luxusní záležitost :-)
Samozrejme ze jsem je delal, ale na urcitou "aplikaci" se vzdy najde lepsi houba nez pravak :) na rizky urcite ruzovka nebo bedla.
ani mi nemluv. Naši nám včera dovezli plnou bednu. Smrad po celém baráku ... musel jsem starou vyhodi na zahradu... i s bednou
Já mám nejradši syrovinky, ale jejich sezóna už je pryč ;-)

22.10.2012, 21:39 | Zephyr
asi tak ,puch jak prase, nastesti se to pomerne dobre vetra. ale stejne. Zrat to uz nezeru pac se mi zveda kufr jen to vidim :-/